Μια Γουλιά για Καλό Σκοπό

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το botilia.gr σας προσκαλεί στο μεγάλο Xmas Wine Fair «A Sip for a Cause» που διοργανώνει σε συνεργασία με το Yoleni's για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου μέσω του μη κερδοσκοπισμού οργανισμού Δεσμός.

 

20 από τους καλύτερους μικρούς Έλληνες οινοπαραγωγούς ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στον 4ο όροφο του Yoleni's Flagship Store στην οδό Σόλωνος 9 στο κέντρο της Αθήνας.

Ελάτε να δοκιμάσετε κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και, με τη βοήθεια των sommeliers του botilia.gr, να επιλέξετε και να κάνετε τις αγορές σας για τα γιορτινό τραπέζι αλλά και τα δώρα σας.

Σας αγχώνει η μεταφορά; Κανένα πρόβλημα! Αν μπορείτε να κρατηθείτε και να μην πάρετε τα αγαπημένα σας κρασιά μαζί σας, μπορούμε να σας τα φέρουμε εμείς στο σπίτι!

Κάνοντας τις αγορές σας στο Xmas Wine Fair «A Sip for a Cause» του botilia.gr ενισχύετε την προσπάθεια της Κιβωτού του Κόσμου που αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα. Η ενίσχυση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Μ.Κ.Σ Δεσμός.

Συμμετέχουν:

 

Γνωρίστε πρώτοι το mySommelier, την καινοτόμο υπηρεσία του botilia.gr που γίνεται ο προσωπικός σας sommelier και δημιουργώντας το γευστικό σας προφίλ, επιλέγει τα καταλληλότερα κρασιά για εσάς!

Πληροφορίες

Yoleni's Flagship Store, Σόλωνος 9 , Κολωνάκι, Αθήνα

Σάββατο 17/12 και Κυριακή 18/12

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 20:00

Ο χώρος:

Χορηγοί:

Επικοινωνία

Αποστολή