Μπορεί να είναι νέος παραγωγός, έχει όμως ήδη δείξει δείγματα γραφής από τις πρώτες του κιόλας οινοποιήσεις. Ο χημικός μηχανικός και οινολόγος Δημήτρης Κιουτσούκης, και η οικογένειά του η οποία μοιάζει περισσότερο με παρέα του, έχει αφιερώσει τον εαυτό του στην παραγωγή άριστων κρασιών.
Το ημιηπειρωτικό μικροκλίμα της περιοχής του Μελισοχωρίου Θεσσαλονίκης με τους κρύους χεμώνες και τα ζεστά καλοκαίρια, χαρίζει στους οικογενειακούς ιδιόκτητους αμπελώνες ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια ελληνικών και ξένων ποικιλιών με έμφαση στο Ξινόμαυρο, τη Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο.
Από το εκεντρικό ξινόμαυρο και το Syrah, προέρχεται το εξαιρετικό χαρμάνι αυτού του ροζέ κρασιού που μας κατέπληξε.