Ένας νεαρός πλανόδιος πωλητής κρασιού που έγινε πουλί, ένας μύθος που έγινε κρασί. Το πουλί με το όνομα Αμπελουργός ή Κρασοπούλος συχνά πυκνά κάνει την εμφάνισή του στα αμπέλια τις πρώτες μέρες της Άνοιξης ξεσηκώνοντάς τα με το χαρακτηριστικό μελωδικό του κελάηδισμα. Λέγεται ότι ακόμη προσπαθεί να πουλήσει τα νόστιμα κρασιά του...
Πριν λίγους μήνες έκανε την εμφάνισή του και στον αμπελώνα του Κτήματος Κοκοτού σηματοδοτώντας την Άνοιξη και δίνοντας έμπνευση για ένα ολοκαίνουριο λευκό κρασί που μυρίζει Άνοιξη και Καλοκαίρι μαζί.
Η ελληνική ποικιλία Ροδίτης συναντά το Αλσατικό αρωματικό Gewurztraminer σε ένα μικρής παραγωγής λευκό κρασί γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια.
Είναι μάλιστα τόσο ωραίο που σίγουρα δεν θα χρειαστεί πολύς κόπος για να ξεπουλήσει την πραμάτεια του.