ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ροζέ  2014 - Κτήμα Κοκοτού
Κτήμα Κοκοτού

ΡΟΖΕ 2014 - ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ

  Σταμάτα Αττικής
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα αγαπημένο πειραματικό ροζέ μικρής παραγωγής!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το προσωπικό στοίχημα της οινολόγου του Κτήματος Κοκοτού, Άννας Άγα, το Ροζέ κρασί του Κτήματος, αποδείχτηκε μια από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες της περσινής χρονιάς. Ο συνδυασμός Merlot και Cabernet Sauvignon σε ένα ολόφρεσκο και γεμάτο αρώματα ροζέ κρασί ξάφνιασε ευχάριστα τους φίλους του botilia.gr και φροντίσατε να εξαντληθεί σε λίγες μόνο μέρες!

Το πείραμα επαναλήφθηκε το 2014 και η επιτυχία του ήταν ακόμη μεγαλύτερη! Οι δύο γαλλικές ποικιλίες ζυμώθηκαν ξεχωριστά με το Merlot να εκχυλίζεται για 11 ώρες ενώ το Cabernet Sauvignon μόλις 6 χαρίζοντας φωτεινό ροζέ χρώμα και ολόφρεσκα αρώματα. Μετά την ολοκλήρωση της ξεχωριστής ζύμωσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές, οι δύο ποικιλίες αναμίχθηκαν σε ένα εξαιρετικό ροζέ χαρμάνι που μας ενθουσίασε για μια ακόμη φορά!

Απολαύστε το ολόφρεσκο Ροζέ 2014 του Κτήματος Κοκοτού και αφήστε το να ομορφύνει τα χειμωνιάτικα αλλά και τα ανοιξιάτικα βράδια που έρχονται!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Τριανταφυλλί χρώμα με σομόν ανταύγειες στο ποτήρι.

Αρωματική έκρηξη κόκκινων φρούτων με την φράουλα και το πετροκέρασο να συνοδεύονται από σμέουρο και νύξεις passion fruit. Τριαντάφυλλό και αίσθηση καραμέλας βουτύρου συμπληρώνουν το αρωματικό πάρτι.

Στο στόμα καλού όγκου σώμα με χαρακτηριστική λιπαρότητα και δροσιστική οξύτητα που ισορροπεί υπέροχα το σύνολο. Κεράσι και φράουλα ξεχωρίζουν στα αρώματα στόματος και αφήνουν φρουτένια αίσθηση στην ιδιαίτερα μακράς διάρκειας επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα ροζέ
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2014
Αλκοόλ 12,5 %
Προέλευση Σταμάτα Αττικής
Ποικιλία Merlot - Cabernet Sauvignon
Αρώματα Φράουλα, πετροκέρασο, σμέουρο, τριαντάφυλλο, passion fruit, καραμέλα βουτύρου
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΡΟΖΕ 2014 - ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απολαύστε το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνδυάστε το με μια μανιταρόπιτα, ζυμαρικά με σάλτσα μανιταριών ή ντομάτες γεμιστές.

Τάρτα με κολοκύθια & φρέσκο δυόσμο

750 γρ κολοκύθια

500 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα ή φέτα (αν προτιμάτε τα αλμυρά)

5 αβγά

Φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος

Αλάτι (αν δεν έχετε βάλει φέτα)

Πιπέρι

250 γρ κρέμα γάλακτος

1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

Zύμη  Τάρτας (υπάρχει έτοιμη)

 


Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον χοντρό τρίφτη του κρεμμυδιού και τα βάζουμε  σε σουρωτήρι με αλάτι, να βγάλουν τα νερά τους για 3-4 ώρες

Αφού τα σουρώσουμε πολύ καλά, πιέζοντάς τα δυνατά, γιατί βγάζουν πολύ νερό – τα βγάζουμε σε ένα βαθύ μπωλ όπου τα ανακατεύουμε καλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά

Απλώνουμε τη ζύμη τάρτας σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε πάνω σε αυτό όλα τα υλικά. Τοποθετούμε μερικά τοματίνια κομμένα στην μέσα από πάνω, για στόλισμα

Βάζουμε το pyrex σε προθερμασμένο φούρνο για 45’, ώσπου να ροδίσει το μείγμα πάνω – κάτω και να φουσκώσει λίγο

Μόλις βγάλουμε το pyrex από το φούρνο διακοσμούμε με μια καρδιά από δυόσμο στο κέντρο

Αφήνουμε την τάρτα να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε

 

της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Σ.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}