ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ίαμα Ροζέ 2015 - Οινοποιία Βρυνιώτη
Οινοποιία Βρυνιώτη

ΙΑΜΑ ΡΟΖΕ 2015 - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΡΥΝΙΩΤΗ

  Αιδηψός, Εύβοια
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα ροζέ για απαιτητικούς ουρανίσκους!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η σπάνια ποικιλία Βραδιανό τείνει να γίνει συνώνυμο της Οινοποιίας Βρυνιώτη. Ένας οινοποιός με πρωτοφανές πάθος και πείσμα, βρήκε άξιο συμπαραστάτη και συνεργάτη στο πρόσωπο ενός οινολόγου που τολμά με άγνωστες ποικιλίες και ρισκάρει με πρωτοποριακές οινοποιήσεις. Ο Κώστας Βρυνιώτης συνάντησε τον Γρηγόρη Σκοπελίτη και κάπου εκεί άρχισαν όλα. Το Βραδιανό έγινε το κοινό τους πάθος και η Ροζέ εκδοχή του είναι μάλλον η αγαπημένη τους.

Με χρώμα που θυμίζει Προβηγκία και μοναδικά δροσερή και παιχνιδιάρικη διάθεση, η μόνη μονοποικιλιακή ροζέ εκδοχή του Βραδιανού επιβραβεύει τους δύο φίλους και παίρνει τη θέση της ανάμεσα στα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κρασιά.

Πέρυσι εξαντλήθηκε πολύ νωρίς.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Απαλό σομόν χρώμα στο ποτήρι.

Δροσερή μύτη, μέτριας έντασης, γεμάτη φράουλα, κεράσι, ροδάκινο, νεράντζι και γκρέιπφρουτ. Λουκούμι τριαντάφυλλο, ζάχαρη άχνη, ροζ πιπέρι αλλά και βοτανικές νύξεις ρίγανης συμπληρώνουν το απολαυστικό σύνολο.

Το ίδιο δροσερό στόμα, με την αισθητή οξύτητα να αναδεικνύει αρχικά το νεράντζι και στη συνέχεια το ροδάκινο και τη φράουλα. Η μακριάς διάρκειας επίγευση αφήνει πικάντικη και φρουτένια αίσθηση στο στόμα, με μια νύξη φυτικότητας στο τελείωμα.

Τα τεχνικά
Χρώμα ροζέ
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2015
Αλκοόλ 12,7 %
Προέλευση Αιδηψός, Εύβοια
Ποικιλία Βραδιανό
Αρώματα φράουλα, κεράσι, ροδάκινο, νεράντζι, γκρέιπφρουτ, λουκούμι τριαντάφυλλο, ζάχαρη άχνη, ροζ πιπέρι, ρίγανη
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΙΑΜΑ ΡΟΖΕ 2015 - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΡΥΝΙΩΤΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με ζυμαρικά με σάλτσες θαλασσινών, κατσικίσιο τυρί αλλά και δροσερές σαλάτες με φρούτα

Ζυμαρικά με σάλτσα θαλασσινών

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

400g ψιλοκομμένες ντομάτες

1 λίτρο ζωμό κότας (από κύβο είναι μια χαρά)

300 γρ μακαρόνια

240g πακέτο κατεψυγμένα mix θαλασσινών

μερικά φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα,

και φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

 

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την πάπρικα, την ντομάτα και το ζωμό και αφήνουμε το μίγμα να βράσει.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά ώστε να σιγοβράζει και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Τα μαγειρεύουμε για 7 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Αν χρησιμοποιήσουμε έτοιμο mix θαλασσινών, το αποψύχουμε και το προσθέτουμε στο τέλος, μαγειρεύοντας για 3 λεπτά ακόμη ώστε να δέσει η γεύση με τα ζυμαρικά. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Στο τέλος, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.

 

Συνδυασμός με κρασί

Τα θαλασσινά από τη φύση τους ζητάνε ένα λευκό κρασί, με σπιρτάδα, οξύτητα αλλά και λεπτά αρώματα που δεν θα υπερκαλύψουν τις γεύσεις του φαγητού. Από την άλλη, και ένα ροζέ με διακριτή οξύτητα, ίσως και με νύξη γλυκύτητας, θα έδενε όμορφα με την τομάτα στη σάλτσα.

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}