Ναι, ροζέ!
Και ναι, ημίξηρο!
Αν στο έντονα ροδαλό του χρώμα προσθέσεις τα εκρηκτικά του αρώματα και το πανέμορφο μπουκάλι του, έχεις απλά μια ιδέα για το τι ακολουθεί. Συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική πορεία τους, ο Μάριος και ο Σάκης Νικολαϊδης δεν διστάζουν να πειραματιστούν σε μια κατηγορία που έχει δικό της κοινό που ολοένα μεγαλώνει.
Το Μαυρούδι Θράκης, η αγαπημένη ποικιλία των αδερφών Νικολαΐδη, και το Merlot, καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο βιολογικό και ξερικό αμπελώνα τους που ευνοείται από την αύρα του Θρακικού πελάγους. Η ιδιαίτερα χαμηλή στρεμματική απόδοση (κάτω από 500 kgr/στρέμμα), η παραμονή του χαρμανιού με τις λεπτές οινολάσπες για 3 μήνες και το τακτικό μπατονάζ χαρίζουν στο κρασί πλουσιότερο σώμα ενσωματώνοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο, τον πλούσιο αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα των δύο ποικιλιών.
Ευκολόπιοτο, νόστιμο και περίπλοκα φρουτώδες, το Ροζέ 2014 του Ανατολικού Αμπελώνα είναι από εκείνα που δεν θα χορταίνεις. Άσε που αν είσαι της πικάντικης κουζίνας, δύσκολα θα βρεις καλύτερο συνδυασμό.