ΑΡΘΡΑ Κέρδισε Προσκλήσεις για τα ΒορΟινά 2018!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ 2018!

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
Κέρδισε Προσκλήσεις για τα ΒορΟινά 2018!

Μια από τις πρώτες μεγάλες οινικές έκθεσης της χρονιάς, επιτέλους έφτασε! Τα ΒορΟινά κατεβαίνουν στην Αθήνα τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018! Σταθερή στο ραντεβού της τα τελευταία 14 χρόνια, η ένωση οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» θα παρουσιάσει στο ξενοδοχείο Hilton αυτή τη φορά, ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο αμπελώνας του Βορά. Μονοποικιλιακά αριστουργήματα, χαρμάνια αλλά και αποστάγματα θα μας περιμένουν σε μια από τις παραδοσιακά πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις της χρονιάς.

Αλλά και όλη η εβδομάδα που διανύουμε είναι γεμάτη οινικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις σε επιλεγμένα εστιατόρια και wine bars της πόλης. Βραδιές γνωριμίας με τους παραγωγούς, σεμινάρια και masterclasses πραγματοποιούνται σε διάφορες γωνιές της πόλης, κάνοντας τα βράδια μεθυστικά. 

 

Θέλεις να κερδίσεις Δωρεάν Πρόσκληση για τα ΒορΟινά 2018;

Με τις αγορές σου από το botilia.gr μέχρι το Σάββατο 27/1, πάρε μέρος στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για τα Βοροινά 2018!

Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με email και το όνομά τους θα βρίσκεται στην είσοδο του χώρου.

 

Πληροφορίες

Ξενοδοχείο Hilton | Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ώρες λειτουργίας:

12.00-15.00 για επαγγελματίες (Είσοδος: αυστηρά με επαγγελματική κάρτα και προεγγραφή στο www.voroina.gr)

15.00-20.00 για το οινόφιλο κοινό (Είσοδος: 8 €)

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: www.voroina.gr