Πως Λειτουργεί - Botilia.gr

Πως Λειτουργεί

Το botilia.gr είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο του κρασιού προσφέροντας στους καταναλωτές τα καλύτερα κρασιά μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα σε τιμή οινοποιείου.

 

1

Η ομάδα του botilia.gr αποτελείται από οινολόγους, γευσιγνώστες και sommeliers οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ανακάλυψη και την επιλογή των κρασιών που διατίθενται μέσα από αυτό.

 

2

Κάθε εβδομάδα δοκιμάζονται δεκάδες ετικέτες και επιλέγονται τα καλύτερα με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας και τιμής. Περίπου 90% των κρασιών που δοκιμάζονται απορρίπτονται, καταλήγοντας μόνο στα καλύτερα που θα διατεθούν στα μέλη του botilia.gr.

Όλες οι ανακαλύψεις μας διατίθενται για 2 εβδομάδες σε τιμή οινοποιείου ή μέχρι να εξαντληθεί η διαθέσιμη ποσότητα. Οι αγαπημένες σας από αυτές, παραμένουν στη μόνιμη συλλογή μας.

 

3

Εσείς επιλέγετε από τη λίστα προτάσεων και κάνετε παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 211 8508688.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε ολόκληρη την ελλάδα, στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία με τα χαμηλότερα ή και μηδενικά μεταφορικά.

Ένα εβδομαδιαίο σύντομο και περιεκτικό newsletter ενημερώνει τα μέλη για τις νέες ανακαλύψεις και μοναδικές ευκαιρίες να γνωρίσετε απίθανα κρασιά σε εξαιρετικές τιμές!

Συνεργασίες

Αποστολή