Εξαντλήθηκε
SECRET DEAL Rose

Ένα μοναδικής φινέτσας ροζέ!

Επειδή στο botilia.gr θεωρούμε το κρασί μια ατελείωτη περιπέτεια, ετοιμάσου για μεγάλες εκπλήξεις! Ξέρεις ότι μπορείς και πρέπει να μας εμπιστευτείς. Ψάχνουμε με μανία να βρούμε καινούρια διαμάντια που θα κάνουν τα ποτήρια μας και το δικό σου να λάμψουν.

Από έναν από τους καλύτερους παραγωγούς της Bόρειας Ελλάδας, μικρής παραγωγής και από ένα μόνο αμπελοτόπι, αυτό το ροζέ εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά και είναι γεννημένο για μεγάλες αγάπες.

Εκλεπτυσμένο, με γαλλική φινέτσα, είναι από εκείνα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση. Από ένα απλό ποτήρι στο μπαλκόνι μέχρι το πιο καλό εορταστικό σου τραπέζι.

Γιατί είναι Secret Deal;

Καμιά φορά οι ευκαιρίες είναι τόσο μεγάλες που ο παραγωγός δεν μας επιτρέπει να σου πούμε ποιο κρασί είναι. Αλλά μπορούμε να στο περιγράψουμε. Ίσως και να  καταλάβεις ποιο είναι.

Στόχος μας είναι να ενθουσιαστείς όταν θα φτάσει στα χέρια σου. Και με αυτό το ροζέ είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Μακάρι να ήμασταν εκεί όταν το ανοίγεις.

 
92/100

Secret Producer

SECRET DEAL Rose

Η Προβηγκία στην Ελλάδα
! Εξαντλήθηκε
Χρώμα: 

ροζέ

Τύπος:  ξηρό
Χρονιά:  2015
Αλκοόλ:  12,5 %
Προέλευση:  Βόρεια Ελλάδα
Ποικιλία:  -
Αρώματα:  τριαντάφυλλο, κεράσι, φράουλα, σαγκουίνι, ιβίσκος, ροζ πιπέρι
Συνδυάζεται:  μόνο του, ζυμαρικά με σαφράν, παέγια, κοτόπουλο ρολό
92/100
Μποτίλια: 1

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα μεγάλα ροζέ, αυτά που θα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου. Πρώτα απ’ όλα γιατί το μπουκάλι είναι υπέροχο. Όσο για το περιεχόμενο; Απαλά, ανάλαφρα χρώματα «Προβηγκίας» προετοιμάζουν για αυτό που ακολουθεί. Και όταν τελικά το ανοίξεις αρχίζει το καλό.

Απίθανα φινετσάτη μύτη, με το τριαντάφυλλο να πρωτοστατεί, ενώ απαλή αίσθηση φράουλας και κερασιού θα βγάλει την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση. Πορτοκάλι σαγκουίνι, λουλούδια ιβίσκου και νύξεις ροζ πιπεριού συμπληρώνουν το σύνολο.

Δροσιστικό στο στόμα με τα φρούτα να αποκτούν ένταση και φρεσκάδα χάρη στην ζωηρή του οξύτητα. Στο τελείωμα απλά κλείσε τα μάτια.
Για δες κι αυτά

92 /100
Ρόζα 2016 - Στέλιος Κεχρής
Στέλιος Κεχρής
ΧΡΩΜΑ ΤΥΠΟΣ
ροζέ ξηρό
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Γουμένισσα Ξινόμαυρο
92 /100
Fine Rose 2016 - Ανατολικός Vineyards
Ανατολικός Αμπελώνας
ΧΡΩΜΑ ΤΥΠΟΣ
ροζέ ξηρό
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Άβδηρα, Θράκη Μαυρούδι, Ασύρτικο
92 /100
Moschopolis 8 2016
Κτήμα Μοσχόπολις
ΧΡΩΜΑ ΤΥΠΟΣ
ροζέ ξηρό
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Θεσσαλονίκη Syrah, Ξινόμαυρο