ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Παλιοκαλιάς 2011 - Κτήμα Δαλαμάρα
Οινοποιείο Δαλαμάρα

ΠΑΛΙΟΚΑΛΙΑΣ 2011 - ΚΤΗΜΑ ΔΑΛΑΜΑΡΑ

  Νάουσα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Μια περιορισμένης παραγωγής εμβληματική Νάουσα επιστρέφει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η ιστορική οινοποιία Δαλαμάρα συνεχίζει μια παράδοση που κρατάει πριν από τα μέσα του 18ου αιώνα. Η έκτη γενιά της οικογένειας, ο Κωστής Δαλαμάρας, έχοντας αναλάβει πλέον σημαντικό ρόλο,  έχει χαρακτηριστεί στο διεθνή τύπο ως ένας από τους 30 πιο ελπιδοφόρους νέους παραγωγούς παγκοσμίως.

Ο Παλιοκαλιάς αποτελεί το εμβληματικό κόκκινο κρασί του οινοποιείου και ένα από τα αγαπημένα μας Ξινόμαυρα. Αν και σχετικά φρέσκο ακόμη, είναι ένα κρασί τόσο φινετσάτο και πλούσιο που αποτελεί μεγάλη αδυναμία όλων των φίλων της καλής Νάουσας. Το περίεργο όνομα προκύπτει από το συγκεκριμένο αμπελοτόπι στο οποίο καλλιεργείται η αγαπημένη ποικιλία του Ξινόμαυρου για αυτό το περιορισμένης παραγωγής κόκκινο κρασί.

Δεν φιλτράρεται και για αυτό, μικρή ποσότητα ιζήματος στη φιάλη είναι φυσιολογική. Επιδέχεται επιπλέον παλαίωση, τουλάχιστον μια πενταετία.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Χρώμα βαθύ ρουμπινί στο ποτήρι

Στη μύτη αρώματα φραγκοστάφυλου, αποξηραμένου δαμάσκηνου και μαρμελάδας ντομάτας κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις. Μαύρο πιπέρι, ελιά, βρεγμένο δέρμα, χώμα και νύξεις μέντας και πιπεριάς συμπληρώνουν το πλούσιο αρωματικό σύνολο.

Στο στόμα  άριστα δομημένο. Κομψό με αρωματικά κύματα ντομάτας, κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών που ελευθερώνονται διαδοχικά και εντυπωσιάζουν. Οι τανίνες είναι στιβαρές αλλά καλοδουλεμένες και δένουν άψογα με την αισθητή οξύτητα. Η πιπεράτη επίγευση έχει ένταση και διάρκεια που υπόσχεται πολλά.  

Τα τεχνικά
Χρώμα κόκκινο
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2011
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Νάουσα
Ποικιλία Ξινόμαυρο 100%
Αρώματα φραγκοστάφυλο, αποξηραμένο δαμάσκηνο, μαρμελάδα ντομάτα, μαύρο πιπέρι, ελιά, δέρμα, χώμα, μέντα, πιπεριά
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΠΑΛΙΟΚΑΛΙΑΣ 2011 - ΚΤΗΜΑ ΔΑΛΑΜΑΡΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με ένα καλοψημένο χοιρινό με δαμάσκηνο ή με βαριά κίτρινα τυριά και αλλαντικά

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}