ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη Ερυθρό 2010
Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη

ΚΤΗΜΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΡΥΘΡΟ 2010

  Χαλκιδική
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα κόκκινο που θα θυμάστε για καιρό!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Τρεις ποικιλίες συναντιούνται σε μια πολύ προσεγμένη αυτή ετικέτα. Το Merlot και το Syrah «στρογγυλεύουν» το άγριο Ξινόμαυρο.

Ένα εκρηκτικό κόκκινο κρασί που μας γυρίζει πίσω στις «ρίζες» μας. Τα σταφύλια καλλιεργούνται βιολογικά στους ιδιόκτητους αμπελώνες της Κλαούντια Παπαγιάννη, στην βόρεια Χαλκιδική. Αμπελώνες με ιδιαίτερο υπέδαφος που βοηθάει την ανάπτυξη την δημιουργία υπέροχων κρασιών όπως το Claudia Papayianni Ερυθρό 2010. Μετά από 12μηνη παραμονή σε γαλλικά και αμερκάνικα δρύινα βαρέλια και τουλάχιστον 6 μήνες στη φιάλη, είναι έτοιμο για απόλαυση τώρα ενώ επιδέχεται επιπλέον παλαίωση 5 χρόνων.

Προτείνουμε θερμοκρασία 16o - 18o C  και μετάγγιση πριν την κατανάλωση του ή ποτήρι τουλίπας για κόκκινα κρασιά παλαίωσης.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι έντονο βαθύ κόκκινο με μωβ ανταύγειες.

Σύνθετο μπουκέτο που συνδυάζει τις διαφορετικές αποχρώσεις των τριών ποικιλιών αλλά και του βαρελιού παλαίωσης. Η αρωματική εντύπωση είναι κλειστή στην αρχή, δομημένη και πλούσια στη συνέχεια, με αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, καπνού και δέρματος να ξεχωρίζουν. Στόμα γεμάτο με ευγενικές τανίνες που ισορροπούν με την οξύτητα και την επίγευση των καβουρδισμένων ξηρών καρπών.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2010
Αλκοόλ 13.5%
Προέλευση Χαλκιδική
Ποικιλία Syrah 50% - Merlot 30% - Ξινόμαυρο 20%
Αρώματα Κοκκινα φρούτα, καπνός, δέρμα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΚΤΗΜΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΡΥΘΡΟ 2010

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με ψητό αρνίσιο καρέ με σάλτσα κόκκινου κρασιού ή ένα οσομπούκο μιλανέζε.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}