Έχεις μάθει πλέον πως οι δύο μικρότεροι γιοί του Γιάννη Παπαργυρίου, πιστοί στο ραντεβού τους, έρχονται κάθε χρόνο με το δημιούργημά τους. Ξέρεις αυτό το ελάχιστης παραγωγής και απόλυτα συλλεκτικό κρασί που εξαντλέιται πάντα μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.
Οι Μικροί Οινοποιοί 2018 από το Κτήμα Παπαργυρίου κάνουν πολλούς «Μεγάλους» οινοποιούς να τους βγάλουν το καπέλο. Το μεγαθήριο των δύο πιτσιρικάδων αποδεικνύει ότι πλέον ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Αγιωργίτικο και Touriga Nacional με παραδοσιακά όψιμο, υπερώριμο τρύγο από πολύ συγκεκριμένα αμπελοτόπια. Το χαρμάνι ωρίμασε σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δεύτερης χρήσης για 12 μήνες αποκτώντας μπαχαρένια αίσθηση, ενώ ο όψιμος τρύγος συντέλεσε στον τονισμένο αλκοολικό βαθμό.
Στη συνέχεια εμφιαλώθηκε σε μόλις 1.700 πανέμορφες φιάλες που όπως κάθε χρονιά, αριθμήθηκαν με το χέρι.
Οι δύο μαθητευόμενοι μάγοι, ήδη κάνουν τους γονείς τους Γιάννη και Ελένη, περήφανους με τα κατορθώματά τους τόσο στο σχολείο, όσο και στο οινοποιείο.
Στην 6η πλέον χρονιά εμφιάλωσης του κρασιού που ξεκίνησε σαν ένα παιχνίδι, οι Μικροί Οινοποιοί 2018 από το Κτήμα Παπαργυρίου, ξαναχτυπούν αφήνοντας άφωνους ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Πληθωρικό, έντονο, υπερ-συμπυκνωμένο, είναι από αυτά που όταν ανυποψίαστος τα δοκιμάσεις, το πιθανότερο είναι να πεις: Ποιος είπες ότι το έκανε αυτό; Αποκλείεται!
Επειδή είναι από αυτά που έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους, εμείς κρατήσαμε κάποια για να τα ξαναδούμε σε μια δεκαετία. Απλά εμπιστέψου μας.