ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Νεαρός Τσαπουρνάκος 2016 - Κτήμα Βογιατζή
Κτήμα Βογιατζή

ΝΕΑΡΟΣ ΤΣΑΠΟΥΡΝΑΚΟΣ 2016 - ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

  Κοζάνη
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Δοκίμασε να του αντισταθείς!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Φόρεσε και πάλι τη γεμάτη χρώματα φορεσιά του και ήρθε για να μας συνεπάρει ακόμη περισσότερο! Ο Νεαρός Τσαπουρνάκος είναι και πάλι εδώ, ατίθασος, ολόφρεσκος, γεμάτος αρώματα και γεύσεις που περιμένουν να τα απολαύσετε!

Κυκλοφόρησε σε ελάχιστες φιάλες όπως κάθε χρονιά και εξασφαλίσαμε λίγες από αυτές για τους φίλους του botilia.gr!

Ο πολύπειρος Διδάκτωρ της οινολογίας Γιάννης Βογιατζής εμφιαλώνει τον Νεαρό Τσαπουρνάκο, απευθείας από τη δεξαμενή, πριν αυτός μπει στα βαρέλια για να δώσει τον κλασσικό Τσαπουρνάκο του Κτήματος Βογιατζή. 

Ο Νεαρός Τσαπουρνάκος 2016 είναι ακόμη άτακτος και γεμάτος όρεξη για παιχνίδι. Η σπιρτάδα και η ζωντάνια του σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν και θα σε αναγκάσουν να του συγχωρήσεις οποιαδήποτε σκανδαλιά.

Απόλαυσέ τον άμεσα. Είναι πραγματικά κρίμα να μην παίξεις μαζί του.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι εντυπωσιάζει με το ενδεικτικό της φρεσκάδας του πορφυρό με μοβ ανταύγειες χρώμα του.

Τα αρώματα κόκκινων φρούτων κλέβουν την παράσταση στη μύτη με το κεράσι, το βατόμουρο, το βύσσινο και τη φράουλα να συνδυάζονται με την κανέλα και την κυδωνόπαστα σε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Στο στόμα χυμώδες, με καλού όγκου σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και μαλακές τανίνες που δεν έχουν προλάβει ακόμη να διαμορφωθούν πλήρως. Το βύσσινο κυριαρχεί σε πιο πικάντικη μορφή και παραμένει εκεί για ώρα στη μακράς διάρκειας επίγευση. 

Τα τεχνικά
Χρώμα κόκκινο
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2016
Αλκοόλ
Προέλευση Κοζάνη
Ποικιλία Τσαπουρνάκος
Αρώματα κεράσι, βατόμουρο, βύσσινο, ώριμη φράουλα, κανέλα, κυδωνόπαστα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΝΕΑΡΟΣ ΤΣΑΠΟΥΡΝΑΚΟΣ 2016 - ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ τον με ψητά κρεατικά σχάρας, ώριμα λευκά τυριά αλλά η πρότασή μας είναι ένας καλοψημένος σολομός στα κάρβουνα.

Σολομός στα κάρβουνα

  • 1 κιλό φιλέτα σολομού (καθαρισμένα)
  • 1/4 φλιτζανιού σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά του γλυκού σάλτσα τσίλι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)
  • 2 σκελίδες φρέσκο σκόρδο
  • Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
  • Ντομάτα φρέσκια ψιλοκομμένη
  • 2 κλαδάκια δεντρολίβανο

Πλένουμε τα φιλέτα του σολομού.

Λιώνουμε το σκόρδο και τρίβουμε μια κουταλιά της σούπας τζίντζερ σε ένα πιάτο.

Βάζουμε τα παραπάνω σε ένα βαθύ ταψάκι και προσθέτουμε τη σόγια, το τσίλι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και μια κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη, ώστε να φτιάξουμε τη μαρινάρα.

Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού στην μαρινάρα για μισή ώρα.

Ετοιμάζουμε την ψησταριά σε υψηλή θερμοκρασία και τοποθετούμε τα φιλέτα για λίγα λεπτά από την κάθε πλευρά. Όσο ψήνονται τα φιλέτα τα αλείφουμε με ένα πινελάκι με τη μαρινάρα που έχει απομείνει για να μην στεγνώσει.

Γαρνίρουμε το σολωμό με φρέσκια τριμμένη ντομμάτα και 2 κλαδάκια δεντρολίβανο.

Συνοδεύεουμε με ρύζι μπασμάτι

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}