ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
5 + 1  Νέμειος Οίνος 2017 - Κτήμα Γκόφα
Κτήμα Γκόφα

5 + 1 ΝΕΜΕΙΟΣ ΟΙΝΟΣ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ

  Νεμέα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Πολύ παραπάνω από ένα καθημερινό κρασί!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν υπήρχε διαγωνισμός «τιμιότητας» στο κρασί, ο Νέμειος Οίνος 2017 του Κτήματος Γκόφα θα ήταν σίγουρα στα μετάλλια! Αν μάλιστα στις έξι φιάλες η μία είναι κερασμένη από εμάς, τότε δύσκολα θα βρει ανταγωνισμό.

Στους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος στην περιοχή Σιμάρκου, στο «grand cru» χωρίο Κούτσι της Νεμέας, το Αγιωργίτικο καλλιεργήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή κατά την αμπελουργία και οινοποιήθηκε με ακόμη μεγαλύτερη προσωπική φροντίδα του σχεδόν εμμονικού με τις λεπτομέρειες Κωστή Γκόφα. Το πέρασμα από βαρέλι του χάρισε πολυπλοκότητα και χαρακτήρα, στρογγυλεύοντας τις ελαφρώς ατίθασες τανίνες του.

Το αποτέλεσμα είναι ο Νέμειος Οίνος 2017 του Κτήματος Γκόφα να είναι πολύ παραπάνω από ένα καθημερινό κρασί. Ακόμη και σε ένα γιορτινό τραπέζι, σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει. Αν βέβαια λάβεις υπόψη σου και την τιμή, το μετάλλιο είναι σίγουρο!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Φωτεινό ρουμπινί με βυσσινί ανταύγειες στο ποτήρι.

Εντυπωσιακή μύτη γεμάτη μαρμελαδένια φρούτα και καραμέλα γάλακτος. Φράουλα και κεράσι κυριαρχούν συνοδεία γλυκών μπαχαρένιων αρωμάτων κανέλας, γαρύφαλλου και βανίλιας ενώ πικάντικα μπαχάρια και κακάο κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους.

Μέτριου όγκου σώμα, με ισορροπημένη οξύτητα και μαλακές, ελαφρώς ξηρές τανίνες. Το φρούτο είναι πιο πικάντικο και πιο άγουρο στο στόμα με την αίσθηση κακάο να ακολουθεί και να παραμένει στο στόμα στην καλής διάρκειας επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 13 %
Προέλευση Νεμέα
Ποικιλία Αγιωργίτικο
Αρώματα μαρμελάδα φράουλα, μαρμελάδα κεράσι, κανέλα, γαρύφαλλο, βανίλια, μαύρο πιπέρι, κακάο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 6 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 14°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

5 + 1 ΝΕΜΕΙΟΣ ΟΙΝΟΣ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με μοσχαράκι κοκκινιστό, μακαρόνια με κιμά ή ελαφρά κίτρινα τυριά

Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια

Για το στιφάδο

1 κιλό βόειο κρέας
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κουταλιά της σούπας πελτέ τομάτας
1 κιλό φρέσκες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 πατάτα (ολόκληρη)
1 ξύλο κανέλας
2 κόκκους μπαχάρι
1 ποτήρι βραστό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
 

Για ζυμαρικά

 1 πακέτο σπαγγέτι
τριμμένο παρμεζάνα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και πιπερώνουμε.

Σοτάρουμε το κρέας με λίγο λάδι ώσπου να ροδοκοκκινίσει, γυρνώντας το ταχτικά, για  να μην κολλήσει .

Μόλις πάρει χρώμα σβήνουμε το κρέας με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον πελτέ ντομάτας, τις φρέσκιες ντομάτες και μία ολόκληρη πατάτα (για να χυλώσει η σάλτσα).

Ρίχνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη (για να μην ξυνίσει η σάλτσα), αλάτι κατά βούληση, 2 κόκκους μπαχάρι, ένα ξύλο κανένας και ένα ποτήρι βραστό νερό.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα (αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα για ν΄αναπνέει) και σιγοβράζουμε γυρίζοντάς το από καιρό σε καιρό.

Αν τυχόν απορροφηθεί η σάλτσα μέχρις ότου ψηθεί το κρέας, προσθέτουμε λίγο επιπλέον νερό.

Λίγο πριν ετοιμαστεί το φαγητό αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Περνάμε τη σάλτσα (μαζί με την πατάτα) από  blender και την ξαναβάζουμε να βράσει για μαζί με το κρέας, μέχρι να μαλακώσει επαρκώς.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το φαγητό, βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

Σουρώνουμε, προσθέτουμε μία κουταλιά βούτυρο και σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με  τριμμένο τυρί. Προσθέτουμε στο πιάτο κόκκινη σάλτσα(όση θέλουμε) και ένα κομμάτι κρέας ανά μερίδα.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}