Ποικιλιακή σύνθεση: Κατσανό 85% - Γαϊδουριά 15%.
Αν στα παραπάνω έχετε άγνωστες λέξεις, τότε καιρός είναι να μάθετε ότι Σαντορίνη δεν είναι μόνο το Ασύρτικο!
Δυο από τις σπανιότερες ελληνικές ποικιλίες από το πλέον πολυσυζητημένο οινικά νησί παγκοσμίως, συναντώνται σε ένα μοναδικό χαρμάνι γεμάτο εκπλήξεις. Καλύπτοντας λιγότερο από 1% του ήδη περιορισμένης έκτασης αμπελώνα της Σαντορίνης το Κατσανό και η Γαϊδουριά είναι ίσως οι πιο σπάνιες γηγενείς ποικιλίες της Σαντορίνης.
Ο επίμονος οινοποιός Γιώργος Γαβαλάς βάλθηκε να τις αναδείξει και στη μοναδική οινοποίησή τους κάνουν σαφές ότι μπορούν να δώσουν κρασιά με βάθος και χαρακτήρα και πολύ σύντομα θα απασχολήσουν τον οινικό κόσμο με τα κατορθώματά τους! Απορροφώντας τα χαρακτηριστικά του μοναδικού terroir του νησιού επιδεικνύουν θαυμαστή μεταλλικότητα συνδυασμένη με πλούσια υφή και φρουτώδη αίσθηση.
Θα περιμένετε να γίνουν πασίγνωστες;