Ένα από τα εξαιρετικά δείγματα της λευκής γαλλικής ποικιλίας με τους φανατικούς φίλους, το Sauvignon Blanc 2016 του Κτήματος Χαρλαύτη σίγουρα θα σας ενθουσιάσει όπως έκανε και με εμάς.
Η γαλλική ποικιλία καλλιεργείται στον οικογενειακό αμπελώνα του κτήματος στο Καπανδρίτι, στη Βόρεια Αττική. Υπό την επίβλεψη του πολύπειρου οινολόγου Πάνου Ζουμπούλη, αφού πέρασε τη διαδικασία της κρυοεκχύλισης για 12 ώρες, ακολούθησε ζύμωση σε σταθερά χαμηλές θερμοκρασίες προκειμένου να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα φρουτένια αρώματα της ποικιλίας στο κρασί.
Το Sauvignon Blanc 2016 του Κτήματος Χαρλαύτη σίγουρα είναι ένα από αυτά που δεν ξεχνιούνται εύκολα.