ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Traminer 2016 - Κτήμα Γκλίναβος
Κτήμα Γκλίναβος

TRAMINER 2016 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ

  Ζίτσα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Μοναδικά αρωματικό λευκό κρασί!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η ποικιλία Traminer από τη Βόρειο Ιταλία αποδεικνύει ότι ταιριάζει εξαιρετικά στην περιοχή της Ηπείρου και συγκεκριμένα της Ζίτσας. Οι ήπιοι χειμώνες και τα δροσερά καλοκαίρια της περιοχής, βοηθούν την αρωματική ποικιλία να ωριμάσει λειτουργώντας ευεργετικά.

Με νέα ετικέτα και σε φιάλη των 500ml πια, αποτελεί ένα λευκό κρασί που εντυπωσιάζει με την ένταση και την πολυπλοκότητά του. Οι φίλοι των αρωματικών λευκών σίγουρα θα το λατρέψουν!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Χρυσαφένιο χρώμα μαγεύει στο ποτήρι. 

Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο που θυμίζει γλυκό τριαντάφυλλο, μαρμελάδα βερίκοκο και λίτσι. Αρώματα εξωτικών φρούτων περιπλέκονται με νότες πιπεριού, ginger και μπαχαρικών για να ολοκληρώσουν το πολύπλοκο σύνολο.

Στο στόμα η ισορροπημένη οξύτητα συμπληρώνει ευχάριστα το πλούσιο και λιπαρό σώμα. Τα αρώματα στόματος είναι έτονα και φρουτώδη με καθοριστικό στοιχείο μια ευχάριστη δροσιστική επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2016
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Ζίτσα
Ποικιλία Traminer 100%
Αρώματα γλυκό τριαντάφυλλο, μαρμελάδα βερίκοκο, λίτσι, εξωτικά φρούτα, πιπέρι, ginger, μπαχαρικά
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

TRAMINER 2016 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απολαύστε το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνδυάστε το με πιάτα θαλασσινών και δροσερές σαλάτες.

Μύδια αχνιστά με κουρκουμά

  • 700 γρ. μύδια
  • 1 Κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμά
  • 1 ποτήρι νερού λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι (προαιρετικά)
  • Πιπέρι
 

Πλένουμε τα μύδια κάτω από άφθονο νερό, αφαιρώντας την άμμο και τα φύκια και καθαρίζοντας καλά το κέλυφος.

Σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο και  προσθέτουμε τα μύδια. Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 κουτ.  γλυκού κουρκουμά. και σβήνουμε με ένα (1) νεροπότηρο κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί  λίγο το αλκοόλ και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να βράσει για 5’-6’.

Ανακοινούμε  την κατσαρόλα, ανοίγουμε και σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.

Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι  (αλάτι βάζουμε προαιρετικά) και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι φρέσκο θυμάρι.

TIP : Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος πετάμε τα ανοιχτά μύδια. Μετά το μαγείρεμα πετάμε όσα μύδια έχουν παραμείνει κλειστά.

από το σεφ Σάββα Λάμπρου

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}