ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Rose 2014 - Ανατολικός Αμπελώνας
Ανατολικός Αμπελώνας

ROSE 2014 - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

  Άβδηρα, Ξάνθη
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Οι φανατικοί φίλοι του ξέρουν!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Ναι, ροζέ!

Και ναι, ημίξηρο!

Αν στο έντονα ροδαλό του χρώμα προσθέσεις τα εκρηκτικά του αρώματα και το πανέμορφο μπουκάλι του, έχεις απλά μια ιδέα για το τι ακολουθεί. Συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική πορεία τους, ο Μάριος και ο Σάκης Νικολαϊδης δεν διστάζουν να πειραματιστούν σε μια κατηγορία που έχει δικό της κοινό που ολοένα μεγαλώνει.

Το Μαυρούδι Θράκης, η αγαπημένη ποικιλία των αδερφών Νικολαΐδη, και το Merlot, καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο βιολογικό και ξερικό αμπελώνα τους που ευνοείται από την αύρα του Θρακικού πελάγους. Η ιδιαίτερα χαμηλή στρεμματική απόδοση (κάτω από 500 kgr/στρέμμα), η παραμονή του χαρμανιού με τις λεπτές οινολάσπες για 3 μήνες και το τακτικό μπατονάζ χαρίζουν στο κρασί πλουσιότερο σώμα ενσωματώνοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο, τον πλούσιο αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα των δύο ποικιλιών.

Ευκολόπιοτο, νόστιμο και περίπλοκα φρουτώδες, το Ροζέ 2014 του Ανατολικού Αμπελώνα είναι από εκείνα που δεν θα χορταίνεις. Άσε που αν είσαι της πικάντικης κουζίνας, δύσκολα θα βρεις καλύτερο συνδυασμό.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι, φωτεινό ροδαλό χρώμα που εντυπωσιάζει.

Αρώματα γλυκών κόκκινων φρούτων, φράουλα, raspberry και γλυκό του κουταλιού κεράσι συνδυάζονται εντυπωσιακά με μαρμελάδα φράουλα και άρωμα βιολέτας ενώ νότες καμένης ζάχαρης ολοκληρώνουν το πλούσιο αρωματικό σύνολο.

Μέτριου όγκου σώμα με αρκετή λιπαρότητα και απαλή οξύτητα που συμβαδίζει με την γλυκύτητα χαρίζοντας ισορροπία στο σύνολο. Αίσθηση μέντας και μαρμελάδας φράουλα στο στόμα, με μια πιο πιπεράτη, μακράς διάρκειας επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ημίξηρο
Χρονιά 2014
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Άβδηρα, Ξάνθη
Ποικιλία Μαυρούδι, Merlot
Αρώματα φράουλα, raspberry, γλυκό κεράσι, μαρμελάδα φράουλα, βιολέτα, καμένη ζάχαρη
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

ROSE 2014 - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ψάρια στο φούρνο, οστρακοειδή, ζυμαρικά με λευκές ή ροζέ σάλτσες, λευκά κρεατικά.

Λαβράκι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα σόγιας

  • 2 λαβράκια (των 500γρ) καθαρισμένα και ξεσπλαχνισμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • Μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη)
  • 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι
  • 10 γρ φρέσκο ​​τζίντζερ, σε λεπτές φέτες
  • Επιπλέον φέτες λεμόνι ή λάιμ για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 έως 1 φρέσκια καυτερή πιπεριά, σε λεπτές φέτες (εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας)
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

 

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή ανάψτε τα κάρβουνα. Καθαρίστε το ψάρι καλά μέσα και έξω, και σκουπίστε το καλά. Κάνετε 3-4 κάθετες κάθετες στο κόκκαλο τομές  σε κάθε πλευρά του ψαριού. Αλοίψτε τα ψάρια μέσα και έξω με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω. Γεμίστε τα με τα φρέσκα βότανα, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και τις φέτες τζίντζερ στις εγκοπές που ανοίξατε νωρίτερα.

Τοποθετήστε τα ψάρια μέσα σε μια σχάρα ψησίματος και ασφαλίστε τη καλά. Αφού έχουν κάτσει τα κάρβουνα ή αφού το grill αερίου έχει ζεσταθεί καλά, ψήστε για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε τη σχάρα από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και όταν κάψει, προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές τσίλι. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και αφήστε στη φωτιά για 1 λεπτό.

Περιχύστε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}