ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Angel's Heart Ροζέ 2015 - Κτήμα Τάτση
Κτήμα Τάτση

ANGEL'S HEART ΡΟΖΕ 2015 - ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΣΗ

  Γουμένισσα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Το ροζέ της πάει γάντι!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η Νεγκόσκα, η ιδιαίτερη ποικιλία της Γουμένισσας, δεν είναι και πολύ συνηθισμένη στις ροζέ αποχρώσεις. Αλλά όταν τις τολμάει, της πάνε πολύ!

Οι πρόσφυγες παππούδες της οικογένειας Τάτση έφτασαν στη Γουμένισσα το 1924 και ασχολήθηκαν με την αμπελουργία τηρώντας την παράδοση του τόπου καταγωγής τους, της Ανατολικής Ρωμυλίας. Στην τρίτη πια οινοποιητική γενιά της οικογένειας, οι Περικλής και Στέργιος Τάτσης καλλιεργούν τη Νεγκόσκα στον λόφο Λιμπάσκεριτ που θα πει «ο λόφος που μένουν οι άγγελοι», λίγο έξω από τη Γουμένισσα, εφαρμόζοντας βιολογικές μεθόδους ήδη από το 1998 και επιμένοντας σε χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις.

 To Angel’s Heart Ροζέ 2015 είναι ένα εξαιρετικό δείγμα των δυνατοτήτων της γηγενούς ποικιλίας της Γουμένισσας, της Νεγκόσκας, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν πολλά ροζέ από αυτήν! Και επειδή όπως λέει και ένας φίλος «Στο Κτήμα Τάτση και το νερό έχει τανίνες», προετοιμαστείτε για ένα ροζέ πολύπλοκο και πολυδιάστατο!

Απολαύστε το!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Εντυπωσιακό τριανταφυλλί με μπρούτζινες ανταύγειες χρώμα στο ποτήρι.

Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα εσπεριδοειδών, κυρίως νεραντζιού και φλούδας πορτοκαλιού, συνδυασμένα όμορφα γλυκό του κουταλιού φράουλα, μύρτιλο, άνθη λεμονιάς, μέλι αλλά και μεταλλική αίσθηση με τη μορφή αλατιού.

Στο στόμα δεμένο, με αισθητή οξύτητα και τανικές νύξεις που προσθέτουν πολυπλοκότητα. Τα αρώματα της μύτης εκφράζονται εντονότερα στο στόμα με τη συμβολή της απειροελάχιστης γλυκύτητας. Η μακράς διάρκειας επίγευση διατηρεί τη φλούδα πορτοκαλιού στο στόμα για ώρα.

Τα τεχνικά
Χρώμα ροζέ
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2015
Αλκοόλ 13 %
Προέλευση Γουμένισσα
Ποικιλία Νεγκόσκα
Αρώματα νεράντζι, φλούδα πορτοκαλιού, γλυκό του κουταλιού φράουλα, μύρτιλο, άνθη λεμονιάς, μέλι, αλάτι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ANGEL'S HEART ΡΟΖΕ 2015 - ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΣΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με λαζάνια με μανιτάρια και προσούτο, γαλοπούλα στο φούρνο με καραμελωμένο κρεμύδι και κίτρινα τυριά μέτριας έντασης.

Λαζάνια στο φούρνο με μανιτάρια και προσούτο

  • 20gr βούτυρο
  • 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 750gr μανιτάρια Portobelloκομμένα στη μέση
  • 15gr αποξηραμένα μανιτάρια porcini εμποτισμένα σε 150ml βραστό νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα φύλλα θυμαριού
  • 200gr λεπτές φέτες προσούτο
  • 200gr τριμμένη μοτσαρέλα
  • 8 φύλλα φρέσκα λαζάνια
  • 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
  • 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Για την μπεσαμέλ :

  • 100gr βούτυρο
  • 100gr αλεύρι
  • 850ml  ημι-αποβουτυρωμένο γάλα ζεστό
  • 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

 

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C. Λιώστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά ακόμη.  Προσθέστε τα μανιτάρια portobello, τα porciniαφού τα στραγγίσετε και το θυμάρι. Μαγειρέψτε για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας .

Για την μπεσαμέλ, λιώστε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και προσθέστε σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας καλά. Αφήνουμε το μίγμα να βράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα , ανακατεύοντας μέχρι να πήξει . Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα .

Σε ένα ταψί πυρέξ απλώστε το ένα τρίτο από τα μανιτάρια , το προσούτο και τη μοτσαρέλα. Πάνω τους απλώστε μια στρώση λαζάνια και το ένα τρίτο της μπεσαμέλ . Επαναλάβετε, τελειώνοντας με μια στρώση σάλτσας. Απλώστε τη φρυγανιά και την παρμεζάνα από πάνω και ψήστε στο φούρνο για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

 

 

Συνδυασμός με κρασί

Μια πεντανόστιμη συνταγή που θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο αν συνδυαστεί με ένα Λημνιό ή ένα Merlot, κρασιά που δεν είναι τόσο φρουτώδη, δεν έχουν επιθετικές τανίνες και θα σταθούν επάξια δίπλα στο αλμυρό προσούτο. Η ισορροπημένη οξύτητά τους θα ισορροπήσει την κρεμώδη υφή της μπεσαμέλ αναδεικνύοντας τις γεύσεις.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}