Το αναδείξατε σε αγαπημένο σας λευκό κρασί στο botilia.gr και δεν μπορούσε παρά να επιστρέψει για να χαρίσει αρώματα και γεύσεις στο γιορτινό αλλά και στο καθημερινό τραπέζι.
Ο συνδυασμός των δύο αγαπημένων ελληνικών λευκών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς και του Ασύρτικου, τείνει να γίνει πλέον κλασικός. Η εξαφανισμένη το 1970 ποικιλία της Μαλαγουζιάς έχει πλέον εδραιωθεί ως μια παγκόσμιας κλάσης ποικιλία που χαρίζει στο χαρμάνι την αρωματική της ένταση, τον φρουτένιο χαρακτήρα της και το γεμάτο στόμα της. Το Ασύρτικο χαρίζει σπιρτάδα, ένταση στο στόμα και ορυκτώδη χαρακτήρα.
Απολαύστε το χαρμάνι των δύο ποικιλιών σε μια από τις καλύτερες εκδοχές του, από τους ιδιόκτητους βιολογικής καλλιέργειας αμπελώνες της Οινοποιίας Βρυνιώτη στο όρος Τελέθριο στη Βόρεια Εύβοια.
Μια υποδειγματική οινοποίηση που εντυπωσιάζει όποιον τη δοκιμάσει!