Η αξία των κρασιών της Σαντορίνης και ειδικά του Ασύρτικου είναι αδιαμφισβήτητη σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον.
Ένα από τα παλαιότερα οινοποιεία της Σαντορίνης, το Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου έχει να διηγηθεί ιστορίες που ξεκινούν από το 1870, όταν οι αδερφοί Κουτσογιαννόπουλοι έφτασαν στο νησί. Από τότε έως σήμερα εξακολουθεί να παράγει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά διατηρώντας χαμηλούς τόνους και δουλεύοντας σκληρά και μεθοδικά.
Η Σαντορίνη 2013 του Οινοποιείου Κουτσογιαννόπουλου αποτελεί εξαιρετικό δείγμα της δυναμικής της ποικιλίας στα χέρια ανθρώπων που αγαπούν το κρασί και επιμένουν στο συνδυασμό της παράδοσης με την πλέον σύγχρονη οινική τεχνολογία.
Στα πετρώδη και πλούσια σε σίδηρο και μαγνήσιο εδάφη του Έξω Γιαλού Φηρών (Άσπρα Χώματα) καλλιεργούνται τα ηλικίας 50-70 ετών φυτά με την παραδοσιακή μέθοδο της κουλούρας. Η ιδιαίτερα χαμηλή στρεμματική απόδοση εξασφαλίζει πλήρη ενσωμάτωση και συμπύκνωση όλων των χαρακτηριστικών του τόπου στο ποτήρι μας.
Απολαύστε τη τώρα ή κρατήστε τη για τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμη.