Αποστολή - Botilia.gr

Αποστολή

Τώρα πλέον μπορείτε να απολαύσετε τις επιλογές μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία. Κάνετε τις αγορές σας από το botilia.gr και παραλάβετε τα κρασιά της επιλογής σας, γρήγορα και άμεσα, όπου εσείς επιθυμείτε. Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται στη επιθυμητή διεύθυνση στην Ελλάδα εντός 1-4 εργάσιμων ημερών και σε προορισμούς του εξωτερικού σε 4 - 6 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Ο βασικός τρόπος αποστολής είναι μέσω courier ή με ίδια μέσα, με κόστος που υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για την Αττική, η αποστολή πραγματοποιείται δωρεάν για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 50 €.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του βάρους, στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας. Η επιλογή εταιρίας courier γίνεται με βάση την πιο συμφέρουσα για εσάς τιμή.

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, που περιλαμβάνουν περισσότερες από 6 μποτίλιες, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρία επιλογής σας, για μείωση του κόστους αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-850 8688 για καθορισμό  εναλλακτικού τρόπου αποστολής.

Το κόστος αγοράς με αντικαταβολή είναι 2,5 €.

 

Σημείωση: Το botilia.gr δε φέρει ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

Ποιοί Είμαστε

Επικοινωνία

Στείλτε το σε φίλους