Ποιοι Είμαστε - Botilia.gr

Ποιοι Είμαστε

Botilia σημαίνει εξαιρετικό κρασί.

Η ομάδα του Botilia αποτελείται από οινολόγους, sommeliers, έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και λάτρεις του κρασιού που αναζητούν, δοκιμάζουν και ανακαλύπτουν (ξετρυπώνουν) εξαιρετικά και συχνά δυσεύρετα διαμάντια του ελληνικού αμπελώνα. Με σύμμαχο την εμπειρία και τη γνώση του χώρου, πολύ συχνά καταλήγουμε σε ευρήματα που μας ενθουσιάζουν!

Η αποστολή μας

Το καλό κρασί πρέπει να μοιράζεται. Αρχικά μοιραζόμασταν τις ανακαλύψεις μας μόνο με φίλους. Στην πορεία οι φίλοι προσκάλεσαν φίλους και η παρέα μας μεγάλωσε. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Botilia.gr, έχοντας ως μοναδική αποστολή την ανακάλυψη και επιλογή των καλύτερων κρασιών μικρών παραγωγών από όλα τα μήκη και πλάτη του ελληνικού αμπελώνα, αλλά και τη διάθεσή τους σε τιμές οινοποιείου.

Η επιλογή

Βασική αρχή μας: "Αν δεν θα το αγοράζαμε οι ίδιοι, δεν θα διατίθεται στο botilia".

Η διαδικασία επιλογής είναι ιδιαίτερα αυστηρή! Σε εβδομαδιαία βάση, πολύ περιορισμένος αριθμός ετικετών προστίθεται στις ανακαλύψεις μας μετά από επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες που δοκιμάζουμε.  Κατά μέσο όρο μόνο ένα στα δέκα από τα κρασιά που δοκιμάζουμε, επιλέγεται και διατίθεται μέσω του botilia.gr.

Εξασφαλίζοντας συγκεκριμένες ποσότητες για μικρά χρονικά διαστήματα, οι ανακαλύψεις μας έρχονται στο σπίτι σας σε τιμές οινοποιείου, σημαντικά χαμηλότερες από την τιμή τους στο ράφι.

Πλέον τα αγαπημένα σας κρασιά παραμένουν στη μόνιμη συλλογή του botilia.gr και είναι διαθέσιμα σε σταθερή βάση σε πολύ προνομιακές τιμές.

Γνωρίζετε ότι κάθε μια από τις επιλογές μας είναι ιδιαίτερη και έχει κερδίσει επάξια τη θέση της στην παρέα μας. Είτε πρόκειται για το καθημερινό ή το γιορτινό τραπέζι, είτε πρόκειται για την επιλογή δώρου ή για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, οι επιλογές μας θα σας ικανοποιήσουν αν όχι σας ενθουσιάσουν.

Στείλτε το σε φίλους

Συνεργασίες