Η χρήση της καράφας είναι να επιτρέψει στο κρασί να αναπνεύσει και να εκφράσει τα χαρακτηριστικά του, όπως ακριβώς τα θέλει ο παραγωγός, αλλά και όπως αξίζει σε κάθε ποικιλία, ώστε να δείξει το χαρακτήρα και τη διαφορετικότητά της!
Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει οτι προσδίδει μοναδικό στυλ στην ιεροτελεστία του ανοίγματος της φιάλης και του σερβιρίσματος του μαγικού περιεχομένου της.
Η καράφα Άλπεις, αρχικά στο τραπέζι μοιάζει με μια συνηθισμένη καράφα, αλλά καθώς η στάθμη του κρασιού κατεβαίνει, αποκαλύπτεται μια μεγάλη έκπληξη!
Ένα ακριβές αντίγραφο της κορυφής των Άλπεων, που μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλα είναι και πολύ βοηθητικό στο κράτημα, ώστε και χωρίς κάποια εμπειρία, να μπορείς να σερβίρεις πολύ εύκολα και με σιγουριά!
Χρησιμοποίησέ την για κόκκινο αλλά και λευκό κρασί για να έρθει σε επαφή με τον αέρα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, σε γεύση και όψη!