Η Τσικουδιά με Μέλι από 35Ν Cretan Distillery ισορροπεί μοναδικά τη γνωστή και λατρεμένη στιβαρότητα της κρητικής τσικουδιάς, με την κομψή γοητευτική γεύση του θυμαρίσιου μελιού, από τα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ένα εξαιρετικό απόσταγμα που παντρεύει όλες τις δυνάμεις της κρητικής γης και θα το απολαύσεις εξίσου, είτε παγωμένο το καλοκαίρι, είτε ελαφρώς ζεστό το χειμώνα!
Το αποστακτήριο 35Ν Cretan Distillery, βρίσκεται στο Ρέθυμνο και έχει εμπνευστεί από τον 35ο παράλληλο που διασχίζει την Κρήτη. Ο τόπος έχει μια τεράστια ιστορία στην τέχνη της απόσταξης, την οποία ο Ηλίας Μελισσουργός θέλησε να αναβιώσει και να εξελίξει με τη δημιουργία αποσταγμάτων και λικέρ, μηδενικής προσθήκης χρωστικών.
Στο συγκεκριμένο απόσταγμα, η βάση αποτελείται από απόσταξη επιλεγμένων ποικιλιών κρητικών σταφυλιών, που αναμειγνύονται στη συνέχεια με αγνό, ορεινό θυμαρίσιο μέλι από ντόπιους μελισσόκηπους και αρωματικά βότανα του νησιού.
Η Τσικουδιά με Μέλι 35Ν Cretan Distillery, έχει εντυπωσιακό χρυσό χρώμα. Στο στόμα έχει την έντονη και γήινη γεύση της τσικουδιάς, που πλαισιώνεται περίτεχνα από την ντελικάτη γλυκύτητα του μελιού, δημιουργώντας ένα βελούδινο αποτέλεσμα με πλούσιο και καθαρό άρωμα θυμαριού.
Απόλαυσέ τη σκέτη, με κρητική γραβιέρα ή σφακιανή πίτα με μέλι, ακόμα και με λουκουμάδες με μέλι και καρύδια ελαφρώς παγωμένη!
500ml -24% vol