Προετοιμάσου για συγκλονιστικές γεύσεις και για τα πιο εύκολα προς κατανάλωση μεζεδάκια! Ο Μεζές Πλευρώτους είναι ο αγαπημένος μας.
Οι γεωπόνοι Λευτέρης Λαχουβάρης και Θανάσης Μαστρογιάννης, ασχολούνται με την μυκητολογία απο το 1995. Στους πρόποδες του όρους Δίρφυς δημιούργησαν την πρότυπη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας μανιταριών, που καλλιεργούνται σε μια περιοχή με άριστο μικροκλίμα, που οδηγεί στην άριστη ανάπτυξή τους.
Ο Μεζές Πλευρώτους, είναι μανιτάρια πλευρώτους, μαριναρισμένα σε λάδι, σπιτικό μηλόξυδο, λουίζα, δαφνόφυλλα, θυμάρι και φλούδες εσπεριδοειδών. Στο βάζο που τοποθετούνται μετά την παστερίωση, μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και 2 χρόνια, επομένως ξέχασε τις κλασικές κονσέρβες με τα πολλά συντηρητικά. Εδώ έχουμε κάτι απόλυτα φυσικό και πεντανόστιμο, χωρίς χρωστικές και χωρίς ενισχυτικά γεύσης.
Φιλέτο μοσχαριού, με σάλτσα Μεζέ πλευρώτους, είναι ο ιδανικός τρόπος για να το απολαύσεις. Αν όμως βαριέσαι το μαγείρεμα, άνοιξε και κατανάλωσέ το όπως είναι. Είπαμε είναι Μεζές, όνομα και πράγμα!