Οι Σαρδέλες σε Ελαιόλαδο La Cala Albert Adrià είναι ένα θαλασσινό μεζεδάκι από τον διάσημο σεφ Albert Adria. Ο Albert Adria πειραματίζεται συνεχώς με νέα γαστρονομικά projects. Το La Cala είναι ένα από αυτά και βασίζεται στα tapas bars της Βαρκελώνης όπου οι κονσέρβες αποτελούν τον πυρήνα τους. Οι Σαρδέλες σε Ελαιόλαδο La Cala Albert Adrià φιλετάρονται προσεκτικά, μαρινάρονται και συντηρούνται σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Evoo. To αποτέλεσμα είναι φίνο και μοσχοβολάει θάλασσα. Μπορείς να τις απολαύσεις σκέτες με λίγο λεμόνι και φρυγανισμένο ψωμί όπως στην Ισπανία ή να εμπλουτίσεις σάλτσες ζυμαρικών. Συνδύασε τις με ένα Ασύρτικο ή μια Ρετσίνα.