Ποιος δεν τρελαίνεται για βίδες; Οι Βίδες Ανάγνου από σιμιγδάλι και κατσικίσιο γάλα, αποτελούν την ιδανική επιλογή καθώς είναι πεντανόστιμες και φυλακίζουν όλη τη σάλτσα στις πτυχώσεις τους. Το 1980 η Κυριακούλα Ανάγνου ίδρυσε το εργαστήριο ζυμαρικών της στο Δίστομο Βοιωτίας. Από τότε μέχρι σήμερα, το όνομα Ανάγνου είναι συνυφασμένο με τα ζυμαρικά και τα αγνά υλικά.
Οι Ιταλοί λένε πως κάθε σχήμα ζυμαρικού είναι κατάλληλο για συγκεκριμένες σάλτσες. Οι Βίδες είναι ιδανικές για τοματένιες σάλτσες ή pesto. Συνδύασε τες με ελαφριά ροζέ από Grenache ή Ξινόμαυρο στην πρώτη περίπτωση και με Μαλαγουζιά ή Malvasia στη δεύτερη!