ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
2 Φιάλες Τέσσερα "4" Αϊβαλή σε Κασετίνα
Οινοποιία Αϊβαλή

2 ΦΙΑΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ "4" ΑΪΒΑΛΗ ΣΕ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

  Νεμέα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

To πιο premium single vineyard Αγιωργίτικο, έρχεται διπλό και σε πολυτελή συσκευασία!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To πιο premium single vineyard Αγιωργίτικο, το Τέσσερα από την Οινοποιία Αϊβαλή, έρχεται σε μια πολυτελή συσκευασία για να δώσει χαρά σε κάθε λάτρη και συλλέκτη του καλού κρασιού. Η εντυπωσιακή συσκευασία περιλαμβάνει 2 φιάλες Τέσσερα από την Οινοποιία Αϊβαλή ώστε να μπορεί να απολαύσει κανείς τη μια τώρα και να «ξεχάσει» την άλλη στο κελάρι του για μια δεκαετία. Είναι σίγουρα το ιδανικό δώρο για να δείξεις την αγάπη σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή την εκτίμηση σου στους συνεργάτες σου.

Το Τέσσερα "4" από την Οινοποιία Αϊβαλή συγκαταλέγεται στα πιο περιζήτητα, στα πιο δυσεύρετα και σίγουρα στα κορυφαία ελληνικά κρασιά. Τέσσερα, όσα και τα στρέμματα του ξερικού, προφυλλοξηρικού αμπελώνα στην περιοχή Φλιάσιο Πεδίο, από όπου προέρχεται. Τέσσερα, όσα και τα λεπτά που κρατάει η ατέλειωτη επίγευση του. Τέσσερα, όσα και τα μπουκάλια που πρέπει να έχεις στο κελάρι σου για να ανοίγεις ένα κάθε 5 χρόνια και να βλέπεις της απίθανη εξέλιξη του στο χρόνο!

Σε ένα αμπέλι που έχει δει όλη την εξέλιξη της σύγχρονης αμπελουργίας, από το άλογο και τον ιδρώτα του αγρότη, μέχρι το σύγχρονο τρακτέρ, τα κλήματα Αγιωργίτικου είναι πάνω από 150 ετών (προίκα της γιαγιάς, της γιαγιάς του). «Μας αρέσει να σκληραγωγούμε τα αμπέλια μας» λέει ο Χρήστος Αϊβαλής και η εξαιρετικά χαμηλή στρεμματική απόδοση, που δεν ξεπερνά τα 150 κιλά ανά στρέμμα, το αποδεικνύει. Η οινοποίηση του μοναδικά συμπυκνωμένου, υπερπολύτιμου χυμού γίνεται σε ανοιχτή δεξαμενή με ιδιαίτερα μακρά εκχύλιση 45 ημερών (εκεί οφείλεται το μαύρο χρώμα και η στιβαρή δομή του). Έπειτα το κρασί παλαιώνει για 30 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και για 6 μήνες στη φιάλη.

Ο Χρήστος Αϊβαλής τόλμησε να φτάσει το Αγιωργίτικο στα άκρα και δημιούργησε ένα κρασί θρύλο, που συγκρίνεται με τα μεγαθήρια του διεθνούς αμπελώνα.

Τουλάχιστον μια, από τις 970 φιάλες, Τέσσερα "4" από την Οινοποιία Αϊβαλή πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}