ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
48k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
-

SIGNATURE JUICY BEASTS ΕΞΑΔΑ

  -
€150,40
€119,20
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
6 Μποτίλιες
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Πληθωρικά, ζουμερά και... ακαταμάχητα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Σου αρέσουν τα γεμάτα, πληθωρικά κρασιά με πλούσιο και ζουμερό φρούτο;

Και εμάς, γι' αυτό δημιουργήσαμε για εσένα αυτή την εξάδα με κρασιά που θα λατρέψεις καθώς το φρούτο ξεχειλίζει και είναι απολαυστικό! 

Μη χάνεις χρόνο!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.

 

GUARDA CABERNET FRANC - BODEGA LAGARDE

Την πρώτη στιγμή που θα δοκιμάσεις το Guarda Cabernet Franc από το Bodega Lagarde, δε θα την ξεχάσεις ποτέ. Το μεθυστικό άρωμα μωβ λουλουδιών και πλούσιου κόκκινου και μαύρου φρούτου, σε συνδυασμό με την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τις μεταξένιες τανίνες, θα το βάλουν αμέσως στην καρδιά σου και στη λίστα με τα αγαπημένα σου κόκκινα κρασιά! Προέρχεται από ένα μόνο αμπελοτόπι ηλικίας 27 ετών στο Lujan de Cuyo, σε υψόμετρο 960 μέτρων. To κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες. Έπειτα, ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, αποκτώντας έντονα πικάντικο χαρακτήρα και εντυπωσιακή πολυπλοκότητα.

 

ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ

Με φιλοσοφία που θυμίζει Ροδανό, ο Απόστολος Μούντριχας, που θεωρείται ο μετρ του Syrah στην Ελλάδα, μπλέκει το Syrah με ένα 8% Viognier. Το blend παλαιώνει για 12 μήνες σε καινούργια γαλλικά, δρύινα βαρέλια. Τα σταφύλια προέρχονται από τα ιδιόκτητα αμπέλια του Κτήματος Αβαντίς, στο Αφράτι του Μύτικα Ευβοίας. Με αμέριστη προσοχή στο αμπέλι αλλά και στην οινοποίηση προκύπτει ένα πλούσιο, πολύπλοκο αλλά και κομψό κρασί, ικανό να συγκινήσει κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και προορίζεται για βαθιά παλαίωση.

 

DONA SILVINA PETIT VERDOT - BODEGAS KRONTIRAS 

Το πλούσιο ώριμο φρούτου του Νέου Κόσμου, σε συνδυασμό με τον γλυκοπικάντικο χαρακτήρα του βαρελιού και τη στιβαρή δομή της ποικιλίας, συνθέτουν έναν πραγματικά ακαταμάχητο συνδυασμό! Για το Petit Verdit o Πάνος Ζουμπούλης εκμεταλλεύεται το ιδανικό μικροκλίμα της περιοχής με τις μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ μέρας και νύχτας, επιτυγχάνοντας, χωρίς πολλές παρεμβάσεις, σταφύλια εξαιρετικής ωριμότητας. Η οινοποίηση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές μεσαίου όγκου, με γηγενείς ζύμες και στη συνέχεια ο χυμός ωριμάζει 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Εμφιαλώνεται και ξεκουράζεται 6 ακόμη μήνες πριν να είναι έτοιμο να το απολαύσεις.

 

MALBEC - FINCA AGOSTINO 

To Finca Agostino Malbec είναι το κρασί που τα έχει όλα, στην κατάλληλη δοσολογία και όπου και σε όποιον να το ανοίξεις θα πέσουν σαγόνια! Το χαρμάνι των δυο διαφορετικών αμπελοτοπιών (Barrancas με υψόμετρο 850μ. και από την καρδιά της κοιλάδας Uco στο La Consulta) συντελεί στη δημιουργία ενός κρασιού με μοναδική ισορροπία και πολυπλοκότητα καθώς έχει την οξύτητα του υψομέτρου και το πλούσιο, ώριμο φρούτο της κοιλάδας. Με παραμονή για 10 μήνες σε γαλλικό, δρύινο βαρέλι και άλλους 6 μήνες στη φιάλη αποκτά αυτόν τον πικάντικο, σοκολατένιο χαρακτήρα που το κάνει απλά ακαταμάχητο.

 

ΜΟΝΟΠΑΤΙ - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΪΒΑΛΗ 

Το Μονοπάτι από την Οινοποιία Αϊβαλή είναι ένα από τα πρώτα premium Αγιωργίτικα που κυκλοφόρησαν και συγκεκριμένα, το πρώτο μεγάλο κρασί του Χρήστου Αϊβαλή. Το αμπελοτόπι με το όνομα Μονοπάτι στη ζώνη της Νεμέας, με τα παλιά αμπέλια του που σήμερα η ηλικία τους φτάνει τα 50 έτη, αλλά και το πετρώδες έδαφός του, δίνει κάθε χρόνο το τέλειο, ώριμο και πυκνό φρούτο του. Με προσεκτική οινοποίηση, κατά τα γαλλικά πρότυπα και παλαίωση για 16 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, προκύπτει ένα Αγιωργίτικο που στη δομή και την συμπύκνωση θυμίζει περισσότερο Cabernet Sauvignon από το Bordeaux!

 

ZINFANDEL - ZINFANDELIC LAPIS LUNA 

Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι; Ε τώρα για τρέλα δεν ξέρω, αλλά μια ψυχεδέλεια με το Zinfandel την έχουν. Το Zinfandelic είναι το νέο, μεγάλο project του οινοποιείου Lapis Luna. Προέρχεται από την καρδιά των παλαιότερων αμπελώνων του Zinfandel, το Lodi. Το ζεστό κλίμα σε συνδυασμό με τα αμμώδη και πετρώδη εδάφη, είναι υπεύθυνα για ζουμερά, σαρκώδη και πλούσια Zinfandel, με μεταξένιες τανίνες. Η παλαίωση σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια έρχεται και υπογραμμίζει το πλούσιο φρούτο, χαρίζοντας πικάντικες και σοκολατένιες νότες.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινα
Τύπος Ξηρά
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση -
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Όχι

SIGNATURE JUICY BEASTS ΕΞΑΔΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αυτή η εξάδα προορίζεται αποκλειστικά για καλοπέραση!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}