Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
CA' STELLA PROSECCO DOC - ANSELMI
Το Anselmi Ca’ Stella Prosecco DOC είναι ένα απολαυστικό αφρώδες κρασί, με φρουτώδη χαρακτήρα, ιδανικό για να ανοίξει ένα γεύμα ή να απογειώσει ένα πάρτυ! Η βάση για το Anselmi Ca’ Stella Prosecco DOC είναι 100% Glera από την ζώνη DOC. Το κρασί ζυμώνει σε αυστηρά ελεγχόμενες θερμοκρασίες καθώς αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση του φρούτου και των ντελικάτων αρωμάτων του. Οι κομψές φυσαλίδες και η υποψία γλύκας το καθιστούν μοναδικό απεριτίφ.
PINOT GRIGIO - SANTA MARGHERITA
To Pinot Grigio Santa Margherita, είναι ένα κλασικό Pinot Grigio, από αυτά που ξέρουμε πως λατρεύεις! Ο φρουτώδης και ντελικάτος χαρακτήρας αυτού του ιταλικού Pinot Grigio έχει φανατικό κοινό παγκοσμίως, με εξαγωγές στα πέρατα του κόσμου! Το οινοποιείο Santa Margherita είναι ένα από τα πρώτα και γνωστότερα της περιοχής. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας αλλά και τα πολλά και διαφορετικά αμπελοτόπια σε διάφορα σημεία της κοιλάδας του Adige δίνουν ένα τυπικό, νόστιμο και εκφραστικό Pinot Grigio!
NEBBIOLO LANGHE - MASSOLINO
Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα πολύ καλό Nebbiolo και το Nebbiolo Langhe Massolino είναι ακριβώς αυτό! Το οινοποιείο Massolino ξεκίνησε το 1896 από τον Giovanni Massolino και αργότερα το 1930 τα παιδιά του έχτισαν το πρώτο κελάρι και αγόρασαν "Cru" αμπελώνες. Το Nebbiolo Langhe Massolino προέρχεται από 340 μέτρα υψόμετρο, αμπέλια άνω των 10 ετών, χειρωνακτικός τρύγος και παραμονή για περίπου 12 μήνες στο βαρέλι.
LE DIFESE - TENUTA SAN GUIDO
Ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε το μικρό αδερφάκι της Sassicaia, το Le Difese από το εμβληματικό οινοποιείο της Τοσκάνης Tenuta San Guido! To Le Difese είναι 70% Cabernet Sauvignon και 30% Sangiovese. Μετά τη μηλογαλακτική, το κρασί ωριμάζει για 8 μήνες σε δρύινα γαλλικά barriques.
TERRE DI SAN LEONARDO - TENUTA DI SAN LEONARDO
Το Terre di San Leonardo - Tenuta di San Leonardo είναι ένα μπορντολέζικο χαρμάνι από τα τιμημένα χώματα του Trentino-Alto Adige! Tο San Leonardo είναι ένα από τα 2 πιο σημαντικά οινοποιεία της περιοχής και οι ιδιοκτήτες του από τους λίγους που έχουν αντιληφθεί τις εκπληκτικές δυνατότητές της. Άσε που το Terre di San Leonardo, με 91 pts από τον Luca Maroni, θέτει σε τελείως άλλη βάση τη σχέση ποιότητας - τιμής! Το Terre di San Leonardo είναι ένα χαρμάνι από Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (40%) και Carmenere (10%). Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε τσιμεντένια δεξαμενή και στη συνέχεια το 80% παλαιώνει για 18 μήνες σε μεγάλα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ενώ το υπόλοιπο 20% σε barriques για περίπου 6 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και φρουτώδες, με μια απίθανη κομψότητα κλασικού.
CHIANTI DOCG - RICASOLI
Πως θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως μπορείς να γευτείς όλη την ιστορία του Chianti σε μια γουλιά; Ναι κι όμως γίνεται, με ένα ποτήρι Chianti Barone Ricasoli, γεμάτο κόκκινα φρούτα και αποξηραμένων βοτάνων. Τα σταφύλια προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Chianti και η βασική ποικιλία που κυριαρχεί είναι το Sangiovese. To 90% του κρασιού παλαιώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο 10% παλαιώνει σε βαρέλια Barriques και δρύινες δεξαμενές. Το αποτέλεσμα είναι ζουμερό και φρουτώδες.