ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Εύοινος Ερυθρός 2008 - Κτήμα Εύοινος
Κτήμα Εύοινος

ΕΥΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ 2008 - ΚΤΗΜΑ ΕΥΟΙΝΟΣ

  Θήβα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ιδιαίτερο χαρμάνι σε απίστευτη τιμή!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Σε κάποια από τα καλύτερα αμπελοτόπια της Θηβαϊκής γης, ο αντισυμβατικός οινοποιός Σταύρος Κουλοχέρης, καλλιεργεί ελληνικές και ξένες ποικιλίες, με μεγάλη έμφαση στις βιολογικές μεθόδους. Η οινοποίηση και παλαίωση των κρασιών πραγματοποιείται στο όμορφο και σύγχρονο οινοποιείο που βρίσκεται λίγο έξω από τα Σπάτα.

Εύοινος Ερυθρός 2008

Από το ιδιαίτερο χαρμάνι των διεθνών ποικιλιών Merlot, Grenache Rouge και Cabernet Franc, προκύπτει ο Εύοινος Ερυθρός,  ένα πολύπλοκο, πλούσιο κόκκινο κρασί με χαρακτήρα. Οι πολύ μικρές στρεμματικές αποδόσεις συντελούν στη συμπύκνωση γεύσεων και αρωμάτων, δίνοντας ένα πολύ μεστό, πολύπλοκο κόκκινο κρασί.  Ένα κόκκινο κρασί με εξαιρετική σχέση ποιότητας, τιμής!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Βαθύ κόκκινο χρώμα με ρουμπινί ανταύγειες.

Έντονα, ξεκάθαρα αρώματα βανίλιας, ξύλου, βατόμουρου και μύρτιλου πλημυρίζουν το ποτήρι από νωρίς. Σε αυτά, όσο αναπνέει, έρχονται να προστεθούν μπαχάρια, κυρίως γλυκό πιπέρι, καπνός και σοκολάτα.

Στο στόμα, ισορροπημένο, πλούσιο, με γεμάτο σώμα που δένει αρμονικά με τη διακριτική οξύτητα και τις μαλακές τανίνες του. Τα έντονα αρώματα στόματος ολοκληρώνονται με την καλής διάρκειας επίγευση που αφήνει μπαχαρένια αίσθηση στο στόμα.

Βαθμολογία botilia.gr: 84/100

Τα τεχνικά
Χρώμα κόκκινο
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2008
Αλκοόλ
Προέλευση Θήβα
Ποικιλία Merlot, Grenache Rouge, Cabernet Franc
Αρώματα βανίλια, ξύλο, βατόμουρο,
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΕΥΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ 2008 - ΚΤΗΜΑ ΕΥΟΙΝΟΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με ψητά στη σχάρα κρέατα, κοτόπουλο παϊδάκια, κοκκινιστό μοσχαράκι

Χοιρινές μπριζόλες με μαρμελάδα ντομάτας και τραγανιστό πράσο

 

  • 1/4 φλυτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και 6 επιπλέον κουταλιές της σούπας (για το πράσο)
  • 1 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι, κομμένο σε φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας mirin (ή ξύδι από λευκό κρασί και 1 κουταλιά ζάχαρη)
  • 4 χοιρινές μπριζόλες κόντρα κομμένες (πάχους περίπου 2 εκατοστών)
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πράσο (λευκό μέρος μόνο) καλά πλυμένο

 

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ζεστάνετε 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν διάφανα, περίπου 3 λεπτά.
  2. Προσθέστε τις ντομάτες και το mirin (ή ξύδι από λευκό κρασί και 1 κουταλιά ζάχαρη). Βράστε ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά μέχρι το μείγμα να πιεί τα ζουμιά του και γίνει σχεδόν στεγνό, περίπου 15 λεπτά.
  3. Ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Πασπαλίστε τις μπριζόλες με αλάτι και πιπέρι. Τσιγαρίστε τις μέχρι να ροδίσουν, περίπου 1,5 λεπτά από κάθε πλευρά. Μεταφέρετέ τις σε ένα ταψί στον ήδη προθερμασμένο φούρνο και ψήστε για περίπου 5 λεπτά.
  4. Προσθέστε τις υπόλοιπες 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι. Ψιλοκόψτε το λευκό τμήμα του πράσου. Προσθέστε τα πράσα στο καυτό λάδι και τηγανίστε μέχρι να γίνουν τραγανά.

Συνδυάστε με ένα ωραίο Cabernet Sauvignon ή ένα Merlot και απολαύστε την απόλυτη αρμονία γεύσεων!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}