ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Μαυρούδι 2008 - Κτήμα Θεοδωρακάκου
Κτήμα Θεοδωρακάκου

ΜΑΥΡΟΥΔΙ 2008 - ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ

  Λακωνία
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Μια σπάνια ελληνική ποικιλία που εκπλήσσει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Με την παραγωγή υγιεινών προϊόντων χωρίς κατάλοιπα φυτοφαρμάκων ως βασική φιλοσοφία, η οικογένεια Θεοδωρακάκου έχει ενστερνιστεί τη βιολογική γεωργία από το 1996. Με έμφαση στην καλλιέργεια σπάνιων και γηγενών ποικιλιών όπως το Μαυρούδι και η Κυδωνίτσα, το Κτήμα Θεοδωρακάκου αποτελεί πρωτοπόρο για την περιοχή της Λακωνίας

Το Μαυρούδι ανταμείβει την επιμονή του Γιώργου Θεοδωρακάκου στις τοπικές ποικιλίες δίνοντας ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί που μετά από τη 12μηνη παραμονή του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια έχει αποκτήσει βελούδινη υφή και αξιοζήλευτη πολυπλοκότητα. Θα ενθουσιάσει και θα αποκτήσει φανατικούς ανάμεσα στους λάτρεις του είδους!

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Γκρενά χρώμα με πορφυροκόκκινες ανταύγειες στο ποτήρι μας.

Στη μύτη το δαμάσκηνο και το βύσσινο πλαισιώνονται όμορφα από αρώματα μήλου και κανέλας. Το βαρέλι εμπλουτίζει το σύνολο με πικάντικα αρώματα πιπεριού, ζωικές νότες δέρματος, δρυ, φρυγανιά και βοτανικές νύξεις θυμαριού και ρίγανης.

Στο στόμα καλοδομημένο, βελούδινο, με μέτριας έντασης σωστά ενταγμένες τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα που χαρίζει σπιρτάδα. Το μήλο και κανέλα επικρατούν στα αρώματα στόματος και παραμένουν εκεί σε πιο πικάντικη εκδοχή τους στην καλής διάρκειας επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα κόκκινο
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2008
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Λακωνία
Ποικιλία Μαυρούδι 100%
Αρώματα δαμάσκηνο, βύσσινο, μήλο, κανέλα, πιπέρι, δέρμα, δρυς, φρυγανιά, θυμάρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΜΑΥΡΟΥΔΙ 2008 - ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε με κρεατικά στα κάρβουνα, χωριάτικο λουκάνικο ή κυνήγια.

Αρνάκι με μέλι και δεντρολίβανο



4 καρέ αρνιού με 3 παϊδάκια το καθένα

για τη μαρινάτα
2 κουτ σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
3 κουτ σούπας μέλι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
125ml κόκκινο κρασί

 


ΜΑΡΙΝΑΤΑ :
Ανακατέψτε το δεντρολίβανο, το μέλι, το σκόρδο και το κρασί σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε μέσα τα παϊδάκια και ανακατέψτε τα να βραχούν καλά. Μαρινάρετε για 10’

Στραγγίζετε τα παϊδάκια και τα βάζετε σε ένα ταψί που έχετε αλείψει με λάδι. Ψήνετε γαι 20’ λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όπως τα θέλετε.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}