ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
A Cabernet Sauvignon 2020 - Vik
Vik

A CABERNET SAUVIGNON 2020 - VIK

  Χιλή
€31,40
€27,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το αγαπημένο μας Cabernet Sauvignon από τη Χιλή!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To A Cabernet Sauvignon Vik είναι ένα ζουμερό κόκκινο κρασί με πυκνό φρούτο και τόσο βαρέλι όσο χρειάζεται για να το λατρέψεις. Το οινοποιείο Vik είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της Χιλής με κρασιά που συναγωνίζονται τα μεγάλα σπίτια του Bordeaux και τώρα με το Vik A μπορείς να δοκιμάσεις λίγη από τη φινέτσα του χωρίς να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα.

Οι αμπελώνες του Οινοποιείου Vik στη Χιλή κατέλαβαν την 3η θέση στη λίστα με τους καλύτερους αμπελώνες του κόσμου για το 2023! Το άγριο και συνάμα ειδυλλιακό τοπίο που τους περιβάλει κόβει την ανάσα. Παράλληλα οι συνθήκες είναι ιδανικές για την τέλεια ωρίμαση των σταφυλιών και δίνουν κρασιά κορυφαίας κλάσης. Ένα από αυτά είναι το A Cabernet Sauvignon Vik. Επί της ουσίας ο στόχος του δημιουργού του ήταν να φτιάξει ένα πληθωρικό Cabernet σε Χιλιανό έδαφος. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι και έπειτα ακολουθεί πολύ προσεκτική διαλογή, για τη διασφάλιση κορυφαίας ποιότητας. Τα καλύτερα σταφύλια δίνουν το χυμό τους και έπειτα το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει για 18 μήνες σε παλιά γαλλικά δρύινα βαρέλια. Το αποτέλεσμα είναι ζουμερό και άκρως τυπικό και ότι πρέπει για βράδια κρεατοφαγίας.

Δοκίμασε το A Cabernet Sauvignon Vik τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

To A Cabernet Sauvignon Vik έχει μέτριο πορφυρό χρώμα και μεθυστικά αρώματα μαρμελάδας κερασιού, βύσσινου, μύρτιλου, κόκκινου φραγκοστάφυλου, βανίλιας, λεβάντας, κόκκινης πιπεριάς, βιολέτας και κέδρου.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, μέτρια (+) οξύτητα και μέτριες αλλά ώριμες τανίνες. Ώριμα κόκκινα και μαύρα φρούτα, μπλέκονται με νότες γλυκών μπαχαρικών, ευκαλύπτου, τσαγιού και πιπεριάς.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Χιλή
Ποικιλία Cabernet Sauvignon
Αρώματα Μαρμελάδα κεράσι, βύσσινο, μύρτιλο, κόκκινο φραγκοστάφυλο, βανίλια, λεβάντα, κόκκινη πιπεριά, βιολέτα, κέδρο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

A CABERNET SAUVIGNON 2020 - VIK

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με burger με πικάντικη bbq sauce, χοιρινά παΐδακια με hoisin, rib eye

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}