ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
40k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Satisfaction Guaranteed
Αιγιαλός 2011 - Αμπελώνες Rira
Αμπελώνες Rira

ΑΙΓΙΑΛΟΣ 2011 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ RIRA

  Ελλάδα / Αιγιαλεία
€10,00
8.60
€8,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί με εκπληκτική σχέση ποιότητας - τιμής!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Δοκιμάζοντας τα λευκά του κτήματος, είπαμε ότι αυτό είναι ένα από τα οινοποιεία που θα πρέπει να θυμόμαστε. Ο Αιγιαλός 2011 των Αμπελώνων Ρίρα από την περιοχή της Αιγιαλείας επιβεβαιώνει ότι δεν είχαμε άδικο!

Η ένταση και η πολυπλοκότητα του Syrah συμπληρώνονται από τη βελούδινη αίσθηση και τον όγκο του Merlot δίνοντας ένα κόκκινο κρασί με πληθωρικό χαρακτήρα και γαλλική φινέτσα. Επιβεβαιώνοντας και πάλι την καταπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής των κρασιών των Αμπελώνων Ρίρα, αυτό το κόκκινο κρασί αποτελεί πραγματικό εύρημα!

Απόλαυσέ το άμεσα ή περίμενε 2-3 χρόνια ακόμη.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Βαθύ πορφυρό χρώμα με ρουμπινί ανταύγειες στο ποτήρι.

Στη μύτη, πολύπλοκο, με τα ώριμο δαμάσκηνο και κεράσι να ξεχωρίζουν στο μπουκέτο κόκκινων φρούτων του δάσους. Κανέλα, κόκκινο πιπέρι και γαρύφαλλο πλαισιώνονται από κάστανο, δρυ, νωπό χώμα και σοκολάτα συμπληρώνοντας το αρωματικό σύνολο.

Πλούσιου όγκου σώμα με βελούδινη υφή, μέτριες, όμορφα ενταγμένες τανίνες και αισθητή οξύτητα που του χαρίζει σπιρτάδα και ένταση. Πολύπλοκο γευστικά με το κόκκινο φρούτο να αποκτά σταδιακά πιπεράτη αίσθηση και την κανέλα και τα γλυκά μπαχαρικά να γίνονται εντονότερα στο στόμα. Το φρούτο παραμένει στο στόμα για ώρα στη μακριάς διάρκειας επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Kόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2011
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση Αιγιαλεία
Ποικιλία Syrah, Merlot
Αρώματα δαμάσκηνο, κεράσι, φρούτα του δάσους, κανέλα, κόκκινο πιπέρι, γαρύφαλλο, κάστανο, δρυς, νωπό χώμα, σοκολάτα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΑΙΓΙΑΛΟΣ 2011 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ RIRA

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με κόκκινα κρεατικά κατσαρόλας, ζυμαρικά με σάλτσες αλλαντικών ή κίτρινα τυριά.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}