ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Brunello di Montalcino DOCG 2014 Magnum - Altesino
Altesino

BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 2014 MAGNUM - ALTESINO

  Ιταλία / Tuscany
€111,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα Brunello di Montalcino που μιλά για αντοχή και επιμονή στη λεπτομέρεια.

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η χρονιά του 2014 για το Montalcino δεν ήταν εύκολη. Ο καιρός δοκίμασε την υπομονή των αμπελουργών, με βροχές και δροσερά καλοκαίρια. Κι όμως, μέσα από αυτή την πρόκληση, οι άνθρωποι του Altesino κατάφεραν να εμφιαλώσουν ένα Brunello di Montalcino Magnum που μιλά για αντοχή και επιμονή στη λεπτομέρεια. Το μεγάλο μέγεθος της φιάλης, το Magnum, δεν είναι απλώς εντυπωσιακό στο τραπέζι αλλά σερβίρει περισσότερα άτομα και εξελίσσεται πιο αργά και αρμονικά στο χρόνο.

Η ιστορία του Altesino είναι δεμένη με την ίδια την πορεία του Brunello. Ήταν από τα πρώτα οινοποιεία που πίστεψαν στη δυναμική του Sangiovese (το πρώτο Brunello τους κυκλοφόρησε το 1972) και έκαναν το Brunello γνωστό σε όλο τον κόσμο. Το Brunello di Montalcino 2014 Altesino παλαιώνει για 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια και έπειτα για 4 μήνες στη φιάλη. Το αποτέλεσμα είναι πληθωρικό αλλά και κομψό, με δυνατότητα παλαίωσης που ξεπερνά τα 20 χρόνια.

Κάνε μια φιάλη δική σου τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι, το Brunello di Montalcino 2014 Magnum του Altesino έχει αρώματα από ποτ πουρί, ώριμα κόκκινα φρούτα, βότανα, καπνό και μια υποψία σοκολάτας.

Στο στόμα, η δομή είναι στιβαρή αλλά κομψή, με ταννίνες έντονες αλλά και βελούδινες και ζωηρή οξύτητα. Νότες μπαχαρικών και κακάο μπλέκονται με βύσσινα, κεράσια, δαμάσκηνα και ώριμα μούρα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2014
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Τοσκάνη, Ιταλία
Ποικιλία Sangiovese
Αρώματα ποτ πουρί, ώριμα κόκκινα φρούτα, βότανα, καπνό και μια υποψία σοκολάτας.
Μέγεθος Φιάλης 1500ml
Παραμονή σε βαρέλι 24 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 17°C
Παλαίωση 15+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 2014 MAGNUM - ALTESINO

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ραγού με παπαρδέλες, γιουβέτσι με αρνάκι και κεφαλογραβιέρα, παλαιωμένα τυριά.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}