ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Coppermine Road 2019 - d' Arenberg
d'Arenberg

COPPERMINE ROAD 2019 - D' ARENBERG

  Αυστραλία / McLaren Vale
€46,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα Cabernet Sauvignon από τους καλύτερους αμπελώνες της McLaren Vale!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Coppermine Road 2019 είναι ένα κόκκινο κρασί που προέρχεται από τον καλύτερο αμπελώνα με Cabernet Sauvignon του οινοποιείου D’Arenberg, στη McLaren Vale της Αυστραλίας. Κάθε χρόνο έχει πολύ περιορισμένη παραγωγή, που καταφέρνει πάραυτα να εντυπωσιάζει γευσιγνώστες και οινικό κοινό!

Το οινοποιείο d'Arenberg, ένα από τα πιο εντυπωσιακά της Αυστραλίας, ιδρύθηκε το 1912 από τον Joseph Osborn στη γραφική McLaren Vale και σήμερα διευθύνεται από την 4η γενιά της οικογένειας, τον Chester Osborn, που παραμένει πιστός στις βιολογικές και βιοδυναμικές αρχές οινοποίησης. Με σεβασμό στο περιβάλλον και τις παραδοσιακές τεχνικές, αναδεικνύει κάθε φορά το μέγιστο τόσο των ποικιλιών, όσο και των αμπελώνων, μέσα από κρασιά που φέρουν ανεξίτηλη την αυθεντικότητα και τη δύναμη του τόπου.

Δίπλα ακριβώς από το οινοποιείο περνά η Coppermine Road, ένας δρόμος παράλληλος με τον κορυφαίο αμπελώνα με Cabernet Sauvignon του κτήματος. Έτσι το κρασί πήρε το όνομά του από τον δρόμο Coppermine που οδηγεί σε ένα παλιό ορυχείο χαλκού. Ο αμπελώνας είναι φυτεμένος με έναν σχεδόν εξαφανισμένο κλώνο της ποικιλίας, ηλικίας άνω των 100 ετών, που προσφέρει μοναδικά αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά. Όλα τα παραπάνω δίνουν ένα κρασί εξαιρετικής δομής και εντυπωσιακής συμπύκνωσης, που μπορεί να εξελιχθεί για πάνω από 20 χρόνια, και πλέον τοποθετείται στα πιο εμβληματικά Cabernet της McLaren Vale!

Τα σταφύλια πιέζονται σε μικρές ομάδες και η ζύμωση γίνεται σε ξεχωριστές ανοιχτές δεξαμενές. Ακολουθεί παραδοσιακό πάτημα με τα πόδια, που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ταννίνες. Η ζύμωση ολοκληρώνεται σε γαλλικά βαρέλια, νέα και παλαιά, που προσθέτουν βάθος και πολυπλοκότητα. Το κρασί έπειτα εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, διατηρώντας τον αυθεντικό χαρακτήρα της ποικιλίας, αλλά και το μοναδικό προφίλ του αμπελώνα Coppermine Road και προορίζεται για μακρόχρονη παλαίωση.

Το Coppermine Road Cabernet Sauvignon 2019 του οινοποιείου D’Arenberg, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θες κάτι στιβαρό και εκφραστικό, με τον αυθεντικό χαρακτήρα και την αύρα της McLaren Vale!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Coppermine Road Cabernet Sauvignon 2019 του οινοποιείου D’Arenberg, έχει σαγηνευτικά αρώματα από μαύρα κεράσια, βατόμουρα, cassis, φραγκοστάφυλα, μούρα, καφέ, toffee, μαύρη σοκολάτα και νότες κέδρου.

Στο στόμα έχει γεμάτο σώμα, με στιβαρές αλλά ώριμες ταννίνες και ισορροπημένη οξύτητα. Κυριαρχούν μαύρα μούρα, μύρτιλο και δαμάσκηνο, βιολέτες, κόκκινα φραγκοστάφυλα και κράνα, με νύξεις από αποξηραμένα βότανα, πράσινη πιπεριά, φύλλα ντομάτας και λευκό πιπέρι.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση McLaren Vale, Αυστραλία
Ποικιλία Cabernet Sauvignon
Αρώματα μαύρα κεράσια, βατόμουρα, cassis, φραγκοστάφυλα, μούρα, καφέ, toffee, μαύρη σοκολάτα και νότες κέδρου.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16–18°C
Παλαίωση 5-10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

COPPERMINE ROAD 2019 - D' ARENBERG

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το με λουκάνικο αγριογούρουνου, αρνίσια παϊδάκια στα κάρβουνα, burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, bbq sauce και μπλε τυρί.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}