ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
47k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Cotes du Rhone Nature 2019 Red - Famille Perrin
Famille Perrin

COTES DU RHONE NATURE 2019 RED - FAMILLE PERRIN

  Γαλλία / Rhone
€17,10
€14,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η οικογένεια πίσω από το ξακουστό Chateau Beaucastel, μεγαλουργεί και στα απλά!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Cotes du Rhone Nature 2019 Famille Perrin δεν είναι ένα ακόμα φυσικό κρασί. Το Nature εδώ σημαίνει «με σεβασμό στη φύση» και πρόκειται για ένα κρασί αποκλειστικά βιολογικής καλλιέργειας και φιλοσοφίας. Η οικογένεια (Famille) Perrin από την άλλη είναι μια ιστορική οικογένεια του Ροδανού. Αρκεί να σου πούμε πως είναι η οικογένεια πίσω από το ξακουστό Chateau Beaucastel (ναι, καλά διάβασες)! 

Τα ηνία έχει πλέον αναλάβει η 5η γενιά Perrin, η οποία συνεχίζει με πίστη στην παράδοση της οικογένειας αλλά και του Ροδανού. Με σεβασμό στη φύση, ασχολείται με οργανική αλλά και βιοδυναμική καλλιέργεια, δημιουργώντας κρασιά με το χαρακτηριστικό στυλ της περιοχής, που αντανακλούν το terroir. To Cotes du Rhone Nature 2019 Famille Perrin είναι ένα κλασικό blend της περιοχής, Grenache Rouge - Syrah, από σταφύλια που προέρχονται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας ανάμεσα στο Valreas και το Vaison La Romane. Ακολουθείται κλασική ερυθρή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και έπειτα ωρίμαση σε δεξαμενές και foudres (25%) για έναν χρόνο. Foudres είναι τα μεγάλα δρύινα βαρέλια (χωρητικότητας ακόμα και 1.000 λίτρων) που χρησιμοποιούνται στο Ροδανό. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με ντελικάτες τανίνες, ζουμερό φρούτο και πικάντικο χαρακτήρα. 

Το 2019 σύμφωνα με τους Perrins ήταν μια καταπληκτική χρονιά καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν σχεδόν ιδανικές για την παραγωγή τέλεια ωριμασμένων σταφυλιών. 

Εμείς συμφωνούμε 100% μαζί τους. Εσύ;

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

To Cotes du Rhone Nature 2019 Famille Perrin έχει μέτριο πορφυρό χρώμα, με ρουμπινί ανταύγειες και μύτη με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα. Κόκκινο και μαύρο κεράσι, φράουλα και βύσσινο συμπληρώνονται από νύξεις ανθικότητας που εκφράζεται με βιολέτα και λεβάντα. Ο πικάντικος χαρακτήρας που δίνουν το άσπρο και το πράσινο πιπέρι, το μπαχάρι και η γλυκόριζα προσθέτει πόντους στην πολυπλοκότητα της μύτης δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον αρωματικό σύνολο.

Μέτριου όγκου στόμα που ωστόσο σε κερδίζει αμέσως  με την εκρηκτική ένταση των αρωμάτων του. Οι καλά δομημένες τανίνες γεμίζουν το στόμα και ισορροπούν με την ζωηρή του οξύτητα. Κεράσι, φράουλα και βατόμουρο ακολουθούνται από κακάο, βούτυρο, μπαχάρι, πιπέρι και νότες πράσινου τσαγιού. Απολαυστική φρουτένια επίγευση που διαρκεί.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Cotes du Rhone, Rhone
Ποικιλία Grenache Rouge, Syrah
Αρώματα Κόκκινο και μαύρο κεράσι, φράουλα, βύσσινο, βιολέτα, λεβάντα, άσπρο και πράσινο πιπέρι, μπαχάρι, γλυκόριζα, βατόμουρο, κακάο, βούτυρο.
Μέγεθος Φιάλης 750 ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 6 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

COTES DU RHONE NATURE 2019 RED - FAMILLE PERRIN

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μοσχαράκι στη γάστρα, αρνάκι με μυρωδικά, φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα κρασιού.

Αρνάκι φιλέτο με κόλιανδρο και σαλάτα κους κους

Για το αρνάκι

1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο τριμένο
• 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
• 3 κουταλιες της σούπας ελαιόλαδο
• 900g αρνί φιλέτο λαιμο

Για τη σαλάτα
• 200g κους κους
• 2 κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές λωρίδες
• 200g (7 ουγκιά) μικτές ντομάτες, ψιλοκομμένες
• 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
• 2 λεμόνια, χυμό, συν 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού, και φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

 

  1. Αναμίξτε το κόλιανδρο, την πάπρικα και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αλοίψτε το αρνί και το αφήστε το να μαριναριστεί για 30 λεπτά. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι σε ένα τηγάνι και ροδίστε το αρνί από όλες τις πλευρές. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά. Τα τελευταία 3 λεπτά αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο.
  2. Βράζετε 200 ml νερό σε ένα σκεύος. Το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το κους κους σε αναλογία περίπου 1 προς 1. Το αφήνετε 5' να φουσκώσει και να μαλακώσει και είναι έτοιμο. Αφήστε να κρυώσει ελαφρά στη συνέχεια προσθέστε τα κολοκυθάκια, τις ντομάτες, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Δοκιμάστε και προσθέστε λεμόνι ή πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για να σερβίρετε, κόψτε το αρνί σε φέτες και σερβίρετε με τη σαλάτα κους κους και φέτες λεμόνι

Συνδυασμός με κρασί

Το αρνάκι είναι ένα κρέας που αγαπάει το κρασί και είναι κρίμα να μην συνδυάζεται με κόκκινα κρασιά πλούσια και τανικά. Το ιδανικό κρασί για αυτό το πιάτο πρέπει να έχει έντονα αρώματα με μέτρια επιροή του βαρελιού και μια νύξη φυτικών ή βοτανικών χαρακτηριστικών που θα ταιριάξει με το κόλιανδρο. Οι μέτριες τανίνες θα καθαρίσουν το στόμα προετοιμάζοντάς το για την επόμενη λαχταριστή μπουκιά.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}