ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Rioja Crianza 2016 - Cune (CVNE)
Cune (CVNE)

RIOJA CRIANZA 2016 - CUNE (CVNE)

  Ισπανία / Rioja
€15,00
€12,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Με αυτή την πραγματικά απίστευτη τιμή, είναι η Rioja με το απόλυτο πακέτο!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα με την Cune Rioja Crianza 2016. Έχει φρούτο (μπόλικο), παλαίωση σε μεγάλο αμερικάνικο βαρέλι, πολυπλοκότητα και βελούδινες τανίνες. Όπως καταλαβαίνεις, σε αυτή την πραγματικά απίστευτη τιμή, έχει το απόλυτο πακέτο, γι’ αυτό και φιγουράρει στις λίστες με τα Best Buys του Wine Enthusiast και τα Best Value του Wine Spectator!

Τα τελευταία χρόνια, η Rioja έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στην κομψότητα, προσπαθώντας να κάνει κρασιά που να φέρουν το μοναδικό στυλ της, αλλά με λιγότερες εκχυλίσεις και λιγότερο βαρέλι. Το Οινοποιείο Cune (CVNE), είναι ένα από τα παλαιότερα της περιοχής (από το 1879) και ακολουθεί τη χρυσή τομή μεταξύ ρουστίκ και μοντέρνου στυλ οινοποίησης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο συνεχίζει και παλαιώνει την Cune Rioja Crianza 2016 σε αμερικάνικα βαρέλια, αλλά μεταχειρισμένα και με ηπιότερο κάψιμο. Έτσι, οι 12 μήνες στο βαρέλι έρχονται και υπογραμμίζουν το κόκκινο φρούτο, δίνοντας του μια σοκολατένια διάσταση που του πάει γάντι! Το χαρμάνι επίσης κλασικό, αποτελείται από 85% Tempranillo και 15% Garnacha Tinta και Mazuelo και μοσχοβολάει κεράσι και φράουλα! Το αποτέλεσμα είναι απλά ακαταμάχητο!

Το Cune Rioja Crianza 2016 είναι το ιδανικό κόκκινο κρασί για να συνοδεύσεις πιάτα τυριών - αλλαντικών αλλά και casual μεζεδάκια!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Έχει μέτριο ρουμπινί χρώμα και μεθυστική μύτη γεμάτη ώριμα κεράσια, φράουλες, βύσσινα και βατόμουρα, ντυμένα με νότες βανίλιας, σοκολάτας, καρύδας, καπνού, καρυδιού, κανέλας και μπαχαριού. Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, διακριτική οξύτητα και βελούδινες τανίνες. Ο συνδυασμός κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, πούρου και γλυκών μπαχαρικών θα σε ενθουσιάσει!
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2016
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση Rioja, Ισπανία
Ποικιλία Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo
Αρώματα Ώριμο κεράσι, φράουλα, βύσσινο, βατόμουρο, βανίλια, σοκολάτα, καρύδα, καπνός, καρύδι, κανέλα, μπαχάρι.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

RIOJA CRIANZA 2016 - CUNE (CVNE)

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ένα burger με καραμελωμένα κρεμμύδια, χοιρινά παϊδάκια (baby back ribs) με καπνιστή bbq sauce, λαζάνια φούρνου με κιμά.

Μακαρόνια με κιμά φούρνου

Για την Σάλτσα Μπολονέζ
500 gr. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
1 καρότο
3-4 κλωναράκια μαϊντανό
2 ντομάτες ή ντοματακια κονκασέ
1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ
150 ml. κρασί λευκό
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μαντζουράνα αποξηραμένη
Θυμάρι αποξηραμένο
Ελαιόλαδο
Φρεσκοττριμμένο πιπέρι
Αλάτι


Για τα Ζυμαρικά
500 gr. βρασμένα σπαγγέτι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
400 ml. κρέμα γάλακτος
300 gr. τυρί μοτσαρέλα
150 gr. τυρί παρμεζάνα
150 gr. τυρί ρεγκάτο
2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά ή γαλέτα

Για τη σάλτσα Μπολονέζ
Σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα υπόλοιπα λαχανικά μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε τον κιμά, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να σπάσουν οι σβόλοι και το σωτάρουμε μέχρι να καβουρδιστεί ελαφρά.
'Επειτα προσθέτουμε το κρασί και ανακατευούμε 2-3 λεπτά για να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τον ζωμό, τα ντοματάκια κονκασέ, τον πελτέ, την ζαχαρη, τα μυρωδικά και αλατοπίπερο. Αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε μερικές κουταλιές παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Για τα ζυμαρικά
Ανακατευούμε τα τυριά με την κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα πυρέξ ή ατομικά πυρίμαχα σκεύη βάζουμε εναλλάξ στρώσεις κιμά και μακαρόνια. Τέλος καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με το μείγμα τυριών - κρέμας και πασπαλίζουμε με γαλέτα.
Ψήνουμε στους 170°C μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει.  

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}