ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Deux Collines 2020 - Κτήμα Τσέλεπου
€15,70
€13,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το νέο αγαπημένο σου κόκκινο κρασί!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Ποιο είναι το επόμενο βήμα ενός μεγάλου και επιτυχημένου κόκκινου κρασιού; Ένα ακόμη μεγαλύτερο κόκκινο κρασί. Και αυτό ακριβώς συνέβη στον Δίλοφο του Κτήματος Τσέλεπος. Μεγάλωσε, ανανεώθηκε και με την προσθήκη μιας τρίτης, ξεχασμένης, γηγενούς ποικιλίας στο κλασικό blend Merlot – Cabernet Sauvignon, έγινε Deux Collines 2020 Τσέλεπου!
 
H γηγενής αρκαδική ποικιλία Κολλινιάτικο αναβιώθηκε τα τελευταία μόλις χρόνια και για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε κάποιο από τα κρασιά του κτήματος. Με βαθύ χρώμα και έντονο φρουτένιο αρωματικό προφίλ, το Κολλινιάτικο έδωσε μια ακόμη πιο τοπική νότα, ενισχύοντας και συμπληρώνοντας όμορφα το χαρμάνι.
 
Τα σταφύλια για το Deux Collines Tselepos προέρχονται από τους αμπελώνες του κτήματος στην Τεγέα, στους λόφους Κοκκινόμυλος και Αυλοτόπι. Μετά τη ζύμωση, ο χυμός πέρασε 10 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δεύτερης και τρίτης χρήσης για να δώσει την ευκαιρία στις τρεις ποικιλίες να ενσωματωθούν ιδανικά και να συμπληρώσουν τα πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά τους.
 
Έντονα φρουτένιο και πολύπλοκο, το σημαντικά ανανεωμένο, το Deux Collines 2020 Κτήμα Τσέλεπος, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το νέο αγαπημένο σου κόκκινο κρασί.
 
Σου λέμε με βεβαιότητα ότι αυτό το κρασί θα το λατρέψεις!
 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Στο ποτήρι είναι κόκκινο έντονο με πορφυρές ανταύγειες. Μύτη μαύρων φρούτων κυρίως, δαμάσκηνο, άγρια μούρα, βατόμουρα και νότες κέδρου και βανίλιας από το βαρέλι. Διακριτική αίσθηση πράσινης πιπεριάς και ευκαλύπτου προσθέτουν πολυπλοκότητα και συμπληρώνουν το αρωματικό σύνολο.
 
Στο στόμα είναι γεμάτο, με ωραία οξύτητα και καλοδουλεμένες μέτριες (+) τανίνες. Μαύρα μούρα και μπαχαρένια αίσθηση παραμένουν για ώρα στη μακράς διάρκειας επίγευση.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Αρκαδία
Ποικιλία Cabernet Sauvignon, Merlot, Κολλινιάτικο
Αρώματα Δαμάσκηνο, άγρια μούρα, βατόμουρο, κέδρος, βανίλια, πράσινη πιπεριά, ευκάλυπτος
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 10 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 18°C
Παλαίωση 6 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

DEUX COLLINES 2020 - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με κόκκινα κρεατικά barbecue, κυνήγια με κόκκινες σάλτσες, μοσχάρι στο φούρνο ή παλαιωμένα κίτρινα τυριά.

Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι κατσαρόλας με καπνιστή πάπρικα και μανιτάρια

600 gr. μοσχάρι για κατσαρόλα (ελιά ή ποντίκι)
300 gr. μανιτάρια λευκά
20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο καρότο
800 ml. ζεστό νερό
100 ml. χυμό ντομάτας
30 ml. ελαιόλαδο
20 ml. βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1½ κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά καπνιστή
1 δαφνόφυλλο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. σπιτικές χυλοπίτες ή ταλιατέλες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Θαλασσινό αλάτι
Φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό για το σερβίρισμα

Κόβουμε το πράσο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα καρότα σε παρόμοια κομμάτια. Βάζουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια σε καυτό νερό για να μαλακώσουν.

Στεγνώνουμε καλά το μοσχάρι με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πασπαλίζουμε με τις 2 κουταλιές τις σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε για να πάει παντού. Σωτάρουμε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.
Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα λαχανικά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Εκεί προσθέτουμε την πάπρικα, το δαφνόφυλο, τη ζάχαρη και το πιπέρι.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις έχει ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό των μανιταριών. Σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες ελέγχοντας προς το τέλος τα υγρά.

Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες, τα πασπαλίζουμε με 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι και τα σωτάρουμε με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις χυλοπίτες στην κατσαρόλα. Τσεκάρουμε τα υγρά και αν χρειάζεται, προσθέτουμε 150ml ζεστό νερό.Αλατίζουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό.

Σημειώσεις 
– Αν αποφεύγουμε το κρέας μπορούμε να φτιάξουμε το φαγητό μόνο με μανιτάρια μικρά λευκά κομμένα στη μέση
– Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ζυμαρικά τα παραλείπουμε, αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χυλοπίτες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και noodles
– Ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού φροντίζοντας στο τέλος να έχει αρκετή παχύρευστη σάλτσα
– Αν δεν έχουμε αποξηραμένα μανιτάρια χρησιμοποιούμε ζωμό λαχανικών

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}