Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους και την Πολιτική Cookies. Κλείσιμο

ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Λήξη Καλαθιού:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Κτήμα Δρυόπη Reserve 2015 - Κτήμα Τσέλεπου
Κτήμα Τσέλεπου

ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ RESERVE 2015 - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

  Ελλάδα / Νεμέα
€19,20
16.30
€16,30

Διαθέσιμο μόνο για μέλη του botilia.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ή ΕΙΣΟΔΟΣ

Ψάχνεις την κοσμοπολίτικη πλευρά της Νεμέας;

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Πλέον το θεωρείς δεδομένο. Σε ότι και να κάνει περιμένεις το τέλειο. Μόνο το καλύτερο σταφύλι θα μπει στις δεξαμενές και στα βαρέλια του και αυτό αποτελεί τη βάση για την αγαπημένη Δρυόπη Reserve 2015. 

Απόλαυσε το Κτήμα Δρυόπη 2015, την πιο κοσμοπολίτικη ίσως εκδοχή του Αγιωργίτικου, από τον Γιάννη Τσέλεπο, τον άνθρωπο που κατάφερε να κάνει ακόμη και Γάλλους παραγωγούς να ζηλέψουν τα κρασιά του. Στον επιλεγμένο αμπελώνα με μεγάλης ηλικίας φυτά στη γνωστή Grand Cru περιοχή Κούτσι της Νεμέας, η χαμηλή στρεμματική απόδοση και οι πρωτοποριακές αμπελουργικές τεχνικές που εφαρμόζονται, δίνουν στον Γιάννη τον καλύτερο χαρακτήρα του Αγιωργίτικου. Με την εκχύλιση να φτάνει τις 25 ημέρες και μετά από 12μηνη ωρίμανση σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια, το Κτήμα Δρυόπη Reserve 2015 είναι ένα πληθωρικό, πολύπλοκο, στιβαρό κόκκινο κρασί με βελούδινη αίσθηση που σε κερδίζει από την πρώτη γουλιά.

Αν έχεις υπομονή για 5-8 χρόνια, υπόσχεται να σε ανταμείψει ακόμα περισσότερο!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει σκούρο ρουμπίνι χρώμα.

Πληθωρικά αρώματα ώριμων φρούτων του δάσους, μαύρου κερασιού, μαρμελάδας σμέουρου, αποξηραμένου δαμάσκηνου και ξηρών καρπών συμπληρώνονται από νότες ευκάλυπτου και γλυκών μπαχαρικών.

Πλούσιο σώμα με μαλακές τανίνες και τραγανή οξύτητα που δίνει ισορροπία.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2015
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Νεμέα
Ποικιλία Αγιωργίτικο
Αρώματα μαύρο κεράσι, μαρμελάδα βατόμουρο, αποξηραμένο δαμάσκηνο, ευκάλυπτος, πράσινο πιπέρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 7 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ RESERVE 2015 - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνοδεύει επάξια κρέας με κόκκινες σάλτσες, κυνήγια και γεμιστή γαλοπούλα.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}