ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Writer's Block Pinotage 2020 - Flagstone
Flagstone

WRITER'S BLOCK PINOTAGE 2020 - FLAGSTONE

  Νότιος Αφρική
€36,60
€31,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Πολυπλοκότητα που δύσκολα ξεχνάς!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Πως σου ακούγεται η ιδέα να δοκιμάσεις ένα αφρικανικό Pinotage, που παράχθηκε μέσα σε ένα εργοστάσιο εκρηκτικών? Αν σου έχουμε κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον, περίμενε να ακούσεις και τα υπόλοιπα...γιατί το κρασί είναι βόμβα!

Το Writer's Block Pinotage - Flagstone είναι ένα από τα πιο premium κρασιά του οινοποιείου Flagstone και έχει δικαίως διεκδικήσει αμέτρητα βραβεία, αφού δεν του λείπει κυριολεκτικά τίποτα! Οι ιδιαίτερες συνθήκες καλλιέργειας των σταφυλιών και η αυστηρή φιλοσοφία των οινοποιών, δίνουν έναν πλούσιο και μοναδικό χαρακτήρα στο κρασί. Το Flagstone λειτούργησε σαν οινοποιείο το 2002, γιατί μέχρι τότε ήταν εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών! Βρίσκεται στην Νότια Αφρική και διαθέτει μόνο πέντε, αλλά πολύ αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες, στα καλύτερα σημεία της περιοχής, που συμμετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα βιώσιμης γεωργίας IPW (Integrated Production of Wine) και βιοποικιλότητας BWI (Biodiversity in Wine Initiative)! Η ποιότητά τους; Αδιαμφισβήτητη!

Τα σταφύλια για το Writer's Block Pinotage - Flagstone προέρχονται από ένα αμπελοτόπι που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο των λόφων Waaihoek. Εκεί η επίδραση του υψομέτρου, δίνει στο κρασί μια χαρακτηριστική και ευχάριστα υψηλή οξύτητα. Τα εδάφη είναι γρανιτικά και σχιστολιθικά και οι ρίζες στην προσπάθειά τους να βρουν τροφή βαθιά στο έδαφος, κάνουν τα φυτά πολύ ανθεκτικά. Μετά τη ζύμωση, παραμένει 24 μήνες σε βαρέλια μέτριου καψίματος και εκεί ακριβώς, αποκτά τεράστιο όγκο και πολυπλοκότητα, που όταν δοκιμάσεις δύσκολα ξεχνάς!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι έντονο ρουμπινί. Η μύτη έχει υψηλή αρωματική ένταση και εντυπωσιακή πολυπλοκότητα με κόκκινα και μαύρα φρούτα, μύρτιλλα, φράουλα, φρούτα του δάσους και κράνμπερι, μαύρη σοκολάτα, μόκα και διακριτική βανίλια.

Στο στόμα έχει ένταση και βάθος, γεμάτο σώμα, υψηλή οξύτητα και υψηλές τανίνες, πολύ καλά ενσωματωμένες. Το σύνολο ολοκληρώνεται με την μακρά και ευχάριστη επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 14.5%
Προέλευση Cape Town, Νότια Αφρικη
Ποικιλία Pinotage
Αρώματα Κόκκινα και μαύρα φρούτα, μύρτιλλο, φράουλα, φρούτα του δάσους, κράνμπερι, μαύρη σοκολάτα, μόκα, βανίλια
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 24 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 18°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

WRITER'S BLOCK PINOTAGE 2020 - FLAGSTONE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Διψάει για φιλέτο μοσχαριού, αλλά σβήνει το πικάντικο κάψιμο οποιουδήποτε ινδικού και spicy φαγητού!

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}