ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Naked Red 2018 - Weingut Heinrich
Weingut Heinrich

NAKED RED 2018 - WEINGUT HEINRICH

  Αυστρία
€15,00
€13,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Αν δεν έχεις δοκιμάσει κόκκινο βιοδυναμικό κρασί, αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο σου!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Απλό, καλοφτιαγμένο, πολύ ισορροπημένο και νόστιμο! Το Naked Red - Weingut Heinrich, είναι ο πιο γευστικός τρόπος να ξεκινήσεις να πίνεις κόκκινα βιοδυναμικά κρασιά. Αν μέχρι τώρα τα φοβόσουν λίγο, σε διαβεβαιώνουμε πως αυτό θα σου αλλάξει εντελώς τη γνώμη και επίσης με τέτοια τιμή δεν είναι να το χάνεις.

Οι Gernot και Heike Heinrich το 1985 αποφάσισαν να αφιερωθούν στην παραγωγή ποιοτικών και αντιπροσωπευτικών της περιοχής κρασιών και ανέλαβαν το οικογενειακό οινοποιείο Gernot, το 1985. Με πρωτιά στην καινοτομία και απόλυτο σεβασμό στη φύση και τον πλανήτη, το 2006 στράφηκαν αποκλειστικά στη βιοδυναμική καλλιέργεια, γιατί πίστεψαν στην ειρηνική συμβίωση των αμπελιών, με το περίπλοκο αλλά απόλυτα υγιές οικοσύστημα στο οποίο ζουν. Οι αμπελώνες βρίσκονται και στις δυο πλευρές της λίμνης Neusiedl, με ποικιλομορφία σύστασης εδάφους. Σήμερα παράγουν φυσικά κρασιά με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση, από το αμπέλι μέχρι και την εμφιάλωση.

Για το Naked Red - Weingut Heinrich τα σταφύλια μαζεύονται και από τις δυο πλευρές τις λίμνης. Η αυστριακή γηγενής ποικιλία Zweigelt και η πικάντική Blaufränkisch, συνδυάστηκαν πολύ αρμονικά με την έντονα ανθική ποικιλία St. Laurent. Η παραμονή τους για 12 μήνες σε δρύινο βαρέλι, έδωσαν ένα μαλακό, πολύ ζουμερό και έντονα φρουτώδες φυσικό κόκκινο κρασί.

Πώς να το πιείς; Τώρα που δροσίζει ο καιρός, είναι το ιδανικό κρασί για το μπάρμπεκιου. Αν το βάλεις και για μισή ωρίτσα στο ψυγείο, θα μας θυμηθείς…

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Έντονο ρουμπινί στο ποτήρι. Αρώματα από βύσσινο, κόκκινο μούρο, μύρτιλο, φρούτο βανίλια, δαμάσκηνο, κράνα, βιολέτα. Στη συνέχεια ακολουθούν αρώματα από καπνό, γαρύφαλλο, κανέλα, λεβάντα και κακάο.

Στο στόμα είναι μετρίου σώματος. Οι απαλές και στρογγυλές τανίνες, πλαισιώνονται από πλούσιες γεύσεις βύσσινου, κερασιού, δαμάσκηνου, κανέλας, βανίλιας, κακάο και καπνού. Η επίγευση είναι μπαχαρένια και επίμονη.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Αυστρία
Ποικιλία Zweigelt, Blaufränkisch, St. Laurent
Αρώματα Βύσσινο, κόκκινο μούρο, μύρτιλο, βανίλια, δαμάσκηνο, κράνα, βιολέτα, καπνός, γαρύφαλλο, κανέλα, λεβάντα, κακάο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Ναι

NAKED RED 2018 - WEINGUT HEINRICH

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ποικιλίες αλλαντικών, λουκάνικα στη σχάρα, ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι με μυρωδικά, τηγανιά μανιταριών και κεμπαπ.

Μοσχαράκι Bourguignon

 

  • 1 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κύβους των 5 εκατοστών
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί κατά προτίμηση pinot noir ή cabernet. Μην ξεχνάτε ότι με αυτό μπορείτε να συνοδεύσετε το πιάτο σας στο σερβίρισμα.
  • 30 γρ αλεύρι
  • 100 γρ καπνιστό άπαχο μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 4 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 4 ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσερα
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 500 ml ζωμός βοδινού
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3 κλωναράκια θυμάρι
  • 3 κλωναράκια μαϊντανό
  • ½ κιλό μανιτάρια porto bello
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Φέτες χωριάτικου ψωμιού για το σερβίρισμα

Σε μια λεκάνη, μαρινάρετε το κρέας με το κόκκινο κρασί. Καλύψτε το με αλουμινόχαρτο και βάλτε το στο ψυγείο για τη διάρκεια της νύχτας. Το επόμενο πρωί, αφαιρέστε το κρέας από το κόκκινο κρασί και στεγνώστε το.
Μην πετάξετε το κρασί.

Αλοίφουμε το κρέας με το αλεύρι. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το μπέικον και αμέσως μετά το βούτυρο για να αναμειχθεί στο λίπος του μπέικον και να λιώσει.
Προσθέστε το κρέας και γυρίστε το για να ροδίσει σε όλες τις πλευρές. Αφαιρέστε το κρέας και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.


Προσθέστε τα καρότα, τα κρεμμύδια και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν ημιδιαφανή, περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε και πάλι το κρέας στην κατσαρόλα, το κόκκινο κρασί, τον ζωμό βοδινού, τη δάφνη, το θυμάρι και τον μαϊντανό.

Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 2 ώρες σε χαμηλή φωτιά, μέχρι το κρέας να γίνει πολύ τρυφερό. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά. Κατά διαστήματα δοκιμάζουμε προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας.

Πρόταση σερβιρίσματος: Φρυγανίστε φέτες χωριάτικου ψωμιού από καρβέλι, τρίψτε τις με μια σκελίδα καθαρισμένο σκόρδο και από τις δύο πλευρές. Σερβίρετε το μοσχαράκι πάνω στη φέτα ψωμιού και πασπαλίστε με μαϊντανό.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}