Δε γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει την Δρυόπη από το Κτήμα Τσέλεπου μιας και μιλάμε για το απόλυτα τυπικό και value for money Αγιωργίτικο της Νεμέας. Αν σου έχει ξεφύγει ήρθε η στιγμή να διορθώσουμε αυτό το λάθος.
Τα σταφύλια προέρχονται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας στο Κούτσι της Νεμέας. Ο πολύτιμος χυμός ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και παλαιώνει για 8-10 μήνες σε δεύτερης χρήσης γαλλικά βαρέλια. Το μαγικό άγγιγμα του Γιάννη Τσέλεπου από το αμπέλι μέχρι τη φιάλη δημιουργεί ένα ζουμερό και ισορροπημένο κόκκινο κρασί που αποτελεί ιδανικό ταίρι για καθημερινές απολαύσεις.