ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Κτήμα Δρυόπη 2016 - Κτήμα Τσέλεπου
Κτήμα Τσέλεπου

ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ 2016 - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

  Νεμέα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα τυπικότατο Αγιωργίτικο από τον maitre του είδους!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Δε γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει την Δρυόπη από το Κτήμα Τσέλεπου μιας και μιλάμε για το απόλυτα τυπικό και value for money Αγιωργίτικο της Νεμέας. Αν σου έχει ξεφύγει ήρθε η στιγμή να διορθώσουμε αυτό το λάθος.

Τα σταφύλια προέρχονται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας στο Κούτσι της Νεμέας. Ο πολύτιμος χυμός ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και παλαιώνει για 8-10 μήνες σε δεύτερης χρήσης γαλλικά βαρέλια. Το μαγικό άγγιγμα του Γιάννη Τσέλεπου από το αμπέλι μέχρι τη φιάλη δημιουργεί ένα ζουμερό και ισορροπημένο κόκκινο κρασί που αποτελεί ιδανικό ταίρι για καθημερινές απολαύσεις.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Έχει λαμπερό πορφυρό χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων όπως φράουλα, κεράσι και δαμάσκηνο πλαισιωμένα από νότες βανίλιας και καραμέλας. Έχει μέτριο σώμα, μαλακές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2016
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Νεμέα
Ποικιλία Αγιωργίτικο
Αρώματα φράουλα, κεράσι, δαμάσκηνο, βανίλια, καραμέλα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 8-10 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 14°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ 2016 - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνοδεύει επάξια κρέας με κόκκινες σάλτσες, κυνήγια και γεμιστή γαλοπούλα.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}