ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Les Acacias 2018 - Fabien Jouves
Mas del Perie - Fabien Jouves

LES ACACIAS 2018 - FABIEN JOUVES

  Γαλλία / Cahors
€41,20
€35,20
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Το Μεγάλο Malbec!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Les Acacias Malbec ή αλλιώς Το Μεγάλο Malbec του Cahors, που δείχνει τα δόντια του με θράσος στην Αργεντινή! Το έχουμε ξαναπεί πως το Cahors της Γαλλίας είναι η πατρίδα του Malbec και σίγουρα ο Fabien Jouves του Mas del Perie, είναι ο βασιλιάς της περιοχής.

O Fabien Jouves ανήκει σε μια από τις παλαιότερες οικογένειες του Cahors και από το 2006 ίδρυσε το οινοποιείο Mas del Perie με σκοπό να κάνει single vineyard, φυσικά κρασιά με βάση το Malbec και να αναδείξει τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα της ποικιλίας. Ο νεότατος Fabien μάλλον κάτι κάνει πολύ καλά γιατί έχουν ήδη γράψει γι’ αυτόν το Decanter, o Robert Parker, η Jancis Robinson και όλα τα γαλλικά έντυπα. Ο στόχος του είναι να παράγει φυσικά Malbec με χαρακτήρα Βουργουνδίας! Ναι, καλά διάβασες! Ακολουθεί τα πρότυπα της Βουργουνδίας σε ότι αφορά την οινοποίηση και την παλαίωση. Συγκεκριμένα για το Les Acacias τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι, την κατάλληλη στιγμή, ακολουθεί εκχύλιση 30 ημερών και έπειτα το κρασί ζυμώνει σε τσιμεντένιες δεξαμενές με γηγενείς ζύμες. Μετά ωριμάζει για 18 μήνες σε δρύινα foudres 600 λίτρων. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χωρίς καμία άλλη παρέμβαση. Το αποτέλεσμα είναι η δική του εκδοχή για ένα πλούσιο, υπερσυμπυκνωμένο αλλά παράλληλα κομψό Malbec που έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Αν ψάχνεις ένα ώριμο, μαρμελαδένιο Malbec πήγαινε παρακάτω. Το Les Acacias είναι για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν ένα πραγματικά μεγάλο Malbec, με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Βαθύ βιολετί χρώμα και πληθωρικά αρώματα βύσσινου, μούρου, δαμάσκηνου, cassis και μύρτιλου συνοδευόμενα από νότες βανίλιας, καπνού, δέρματος, πιπεριού, ευκάλυπτου, μωβ λουλουδιών και γραφίτη. Εντυπωσιακό στόμα, με στιβαρή δομή, πλούσιο σώμα, τραγανή οξύτητα και ρωμαλέες αλλά δαντελωτές τανίνες. 
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Cahors, Γαλλία
Ποικιλία Malbec
Αρώματα Βύσσινο, μούρα, δαμάσκηνο, cassis, μύρτιλο, βανίλια, καπνός, δέρμα, πιπέρι, ευκάλυπτος, μωβ λουλούδια, γραφίτης.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

LES ACACIAS 2018 - FABIEN JOUVES

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με cassoulet, μοσχαρίσιες στηθοπλευρές με σάλτσα κρασιού, καρέ αρνιού με βότανα ή στήθος πάπιας με σάλτσα κόκκινων φρούτων.

Τραγανή πάπια στο φούρνο

  • 1 πάπια με την πέτσα βάρους περίπου 3 κιλών
  • 1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και καλά ξεπλυμένες
  • 4 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 50grλίπος πάπιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα 2 λεμονιών

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220° C . Τρίβουμε με αλάτι ολόκληρη την πάπια και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι μέσα στην κοιλότητα. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά και τις λιώνουμε. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια στο λίπος πάπιας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο στον πουρέ πατάτας και ανακατεύουμε μαζί με το φασκόμηλο, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην κοιλότητα της πάπιας. Βάλτε την πάπια σε ένα ευρύχωρο ταψί σε μεσαία σκάλα του φούρνου. Ψήστε για 30 λεπτά.
  2. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180 C ή 160 C στον αέρα. Αφήστε την πάπια για ακόμα 2 ½ ώρες στο φούρνο. 
  3. Όταν η πάπια έχει ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Προτείνουμε να τη σερβίρετε με κόκκινο λάχανο και πατάτες φούρνου.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}