Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους και την Πολιτική Cookies. Κλείσιμο

ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Λήξη Καλαθιού:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Magnus Baccata 2014 - Κτήμα Πόρτο Καρράς
Κτήμα Πόρτο Καρράς

MAGNUS BACCATA 2014 - ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

  Ελλάδα / Χαλκιδική
€12,00
10.70
€10,70

Διαθέσιμο μόνο για μέλη του botilia.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ή ΕΙΣΟΔΟΣ

Η ισορροπία που όλοι ψάχνουμε!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Magnus Baccata από το Κτήμα Πόρτο Καρράς μας άρεσε γιατί είναι ακριβώς ότι ζητάμε από ένα κόκκινο κρασί! Πικάντικο, στιβαρό, με το βαρέλι του και τις βελούδινες τανίνες του είναι ότι έχεις στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι "ισορροπημένο κόκκινο κρασί".

Το εμβληματικό Κτήμα Πόρτο Καρράς δε θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο από ένα υποδειγματικό κόκκινο κρασί.

Το χαρμάνι αποτελείται από Syrah και Cabernet Sauvignon, τα οποία προέρχονται από αμπελώνες υψομέτρου 200-300μ., βιολογικής καλλιέργειας. Ωριμάζει για 12 μήνες σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια και αφού αποκτήσει την απαραίτητη και ζητούμενη πολυπλοκότητα, είναι έτοιμο να μπει στο ποτήρι και την καρδιά σου. Απόλυτα ισορροπημένο και με φινέτσα γαλλικής κοπής σίγουρα θα γίνει και δικό σου αγαπημένο!

Μην χάνεις χρόνο και δοκίμασε το τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΑ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι μέτριο ρουμπινί.

Εντυπωσιακή μύτη με αρώματα φραγκοστάφυλου, κερασιού και δαμάσκηνου βουτηγμένα σε μπαχάρια όπως κανέλα, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και βανίλια. Διακριτικές νότες λεβάντας και δέρματος συμπληρώνουν το αρωματικό μπουκέτο!

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και μέτριες αλλά ώριμες τανίνες. Αρώματα κερασιού, δαμάσκηνου, σύκου, πιπεριού, κανέλας, γλυκόριζας εναλλάσσονται σε κάθε γουλιά. Απολαυστική επίγευση πικρής σοκολάτας που μένει για ώρα στο στόμα!

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2014
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Χαλκιδική
Ποικιλία Syrah, Cabernet Sauvignon
Αρώματα φραγκοστάφυλο, κεράσι, δαμάσκηνο, κανέλα, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, βανίλια, λεβάντα, δέρμα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16ºC
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

MAGNUS BACCATA 2014 - ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάσέ το με πλούσια κρεατικά στα κάρβουνα, πιπεράτα φιλέτα και χωριάτικα λουκάνικα με πράσο.

Κεμπάπ Γιαουρτλού

για τα κεμπάπ
300 gr. μοσχαρίσιο κιμά
300 gr. αρνίσιο κιμά
1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ
5 κουταλιές της σούπας γάλα
½ κύβο βοδινού 
1½ κουταλιά της σούπας βούτυρο (πρόβειο κατά προτίμηση)
1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
1¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή
½ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
½ κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο ξερό
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Μαύρο πιπέρι

για την σάλτσα

1½ κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ
350 gr. ντοματάκια κονκασέ
½ κύβο βοδινού Maggi
250 ml. νερό χλιαρό
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Μπούκοβο προαιρετικά
Θυμάρι

Βάζουμε όλα τα μπαχαρικά, το ξύσμα και το κουκουνάρι στο γουδί και τα κοπανίζουμε. Σε ένα μπώλ προσθέτουμε τον πελτέ, τα μπαχαρικά και το βούτυρο λιωμένο. Στο γάλα διαλύουμε ¼ από τον κύβο βοδινού, ανακατεύουμε και προσθέτουμε στο μείγμα. Αφού ζυμώσουμε για 5 με 7 λεπτά, πλάθουμε τα κεμπάπ στο ανάλογο σχήμα. Βάζουμε τα κεμπάπ στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 1 ώρα. Σε σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει και να γίνει η σάλτσα μας παχύρευστη. Ψήνουμε τα κεμπάπ και τις πίτες σε σχάρα, γκριλ ή στον φούρνο. Αφού ψηθούν τα κεμπάπ, τα βάζουμε επάνω στις πίτες προσθέτοντας άφθονη σάλτσα και γιαούρτι και μπούκοβο κατά προτίμηση!

Συνδυασμός με κρασί

Οι γεμάτες ένταση γεύσεις του πιάτου μας θέλουν αντίστοιχης στιβαρότητας κρασί, με τανίνες και οξύτητα που θα σταθεί επάξια δίπλα του. Το Aglianico είναι μια ιταλική ποικιλία με χαρακτηριστική στιβαρότητα ενώ από ελληνικής πλευράς ένα ξινόμαυρο θα τα βγάλει πέρα θαυμάσια!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}