ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Malbec 2022 - Agostino Finca
Finca Agostino

MALBEC 2022 - AGOSTINO FINCA

  Αργεντινή
€17,90
€15,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

H ναυαρχίδα της Αργεντινής!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Finca Agostino Malbec είναι το κρασί που τα έχει όλα, στην κατάλληλη δοσολογία και όπου και σε όποιον να το ανοίξεις θα πέσουν σαγόνια!

Συγκεκριμένα έχει όλα όσα θες από ένα ζουμερό κόκκινο κρασί! Θες φρούτο; Έχει! Θες βαρέλι; Έχει! Θες συμπύκνωση; Έχει! Θες βελούδινες τανίνες αλλά να μην είναι και φρουτοχυμός; Έχει ακριβώς όσες χρειάζεται!
Το καλύτερο είναι πως αυτό το σούπερ δελεαστικό πακέτο έρχεται σε τέτοια τιμή που σχεδόν είσαι αναγκασμένος να πάρεις εξάδα!

Τα αδέρφια Agostino επιστρέφοντας στη γενέτειρα τους, τη Μεντόζα, το 2003 και το 2005 αποφάσισαν να φτιάξουν το οινοποιείο τους με βάση την οικογενειακή παράδοση. Το Malbec είναι σίγουρα ο βασιλιάς της Αργεντινής οπότε επέλεξαν να εστιάσουν σε αυτό. Έτσι στα αμπελοτόπια τους στο Barrancas του Maipu, σε υψόμετρο 850 μ., αλλά και στην καρδιά της κοιλάδας Uco στο La Consulta φύτεψαν Malbec. Το χαρμάνι των δυο διαφορετικών αμπελοτοπιών συντελεί στη δημιουργία ενός κρασιού με μοναδική ισορροπία και πολυπλοκότητα καθώς έχει την οξύτητα του υψομέτρου και το πλούσιο, ώριμο φρούτο της κοιλάδας. Με παραμονή για 10 μήνες σε γαλλικό, δρύινο βαρέλι και άλλους 6 μήνες στη φιάλη αποκτά αυτόν τον πικάντικο, σοκολατένιο χαρακτήρα που το κάνει απλά ακαταμάχητο.

Στο είπαμε, το Finca Agostino Malbec έχει όλα όσα θες από ένα κόκκινο κρασί! Μην αργείς, διαπίστωσε το και μόνος σου!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι βαθύ πορφυρό.

Μύτη με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα, με μαύρα φρούτα όπως βύσσινο, μύρτιλο, μούρο και δαμάσκηνο, να κυριαρχούν. Διακριτικές νύξεις βαρελιού ξεδιπλώνονται με αρώματα βανίλιας, κέδρου, καφέ, πικρής σοκολάτας και βουτύρου.

Στο στόμα είναι μέτριου όγκου, με μέτρια, εξισορροπητική οξύτητα και βελούδινες τανίνες. Ζουμερό κεράσι, μύρτιλο και βύσσινο συνοδεύονται από βανίλια, εσπρέσο, κακάο και καραμέλα γάλακτος. Νόστιμη επίγευση που μένει για ώρα στο στόμα…  

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Mendoza, Αργεντινή
Ποικιλία Malbec
Αρώματα Βύσσινο, μύρτιλο, μούρο, δαμάσκηνο, βανίλια, κέδρος, καφές, πικρή σοκολάτα, βούτυρο.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 10 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 8 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

MALBEC 2022 - AGOSTINO FINCA

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με χοιρινό με δαμάσκηνα, αρνάκι με μυρωδικά, φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα κρασιού.

Τραγανή πάπια στο φούρνο

  • 1 πάπια με την πέτσα βάρους περίπου 3 κιλών
  • 1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και καλά ξεπλυμένες
  • 4 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 50grλίπος πάπιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα 2 λεμονιών

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220° C . Τρίβουμε με αλάτι ολόκληρη την πάπια και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι μέσα στην κοιλότητα. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά και τις λιώνουμε. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια στο λίπος πάπιας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο στον πουρέ πατάτας και ανακατεύουμε μαζί με το φασκόμηλο, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην κοιλότητα της πάπιας. Βάλτε την πάπια σε ένα ευρύχωρο ταψί σε μεσαία σκάλα του φούρνου. Ψήστε για 30 λεπτά.
  2. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180 C ή 160 C στον αέρα. Αφήστε την πάπια για ακόμα 2 ½ ώρες στο φούρνο. 
  3. Όταν η πάπια έχει ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Προτείνουμε να τη σερβίρετε με κόκκινο λάχανο και πατάτες φούρνου.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}