ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Malbec Kung Fu 2021 - Matias Riccitelli
Matias Riccitelli

MALBEC KUNG FU 2021 - MATIAS RICCITELLI

  Αργεντινή / Mendoza
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα Malbec… που δέρνει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Γουστάρεις αγριάδες; Θες να δοκιμάσεις ένα Malbec… που να δέρνει; Τέλεια γιατί καταφέραμε και εξασφαλίσαμε ελάχιστες φιάλες από το Kung Fu Malbec του Matias Riccitelli, ένα φυσικό Malbec από υψόμετρο 1350 μέτρων. Προσοχή: αν τρως το φιλέτο σου καλοψημένο και σου αρέσουν μόνο τα λουλουδάτα και μερμελαδένια κόκκινα αυτό το κρασί δεν είναι για σένα. Αν πάλι τσακίζεις t bone rare και παϊδάκια προβατίνας και αγαπάς τα ρωμαλέα κόκκινα, με προσωπικότητα, συνέχισε να διαβάζεις!

Λοιπόν άκου πως έχουν τα πράγματα. Ο Matias Riccitelli γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Cafayate, μέσα στο κρασί. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς εξάλλου αφού πατέρας του είναι ο θρύλος του Αργεντινού κρασιού, Jorge Riccitelli. Δούλεψε κοντά του αλλά ταξίδεψε όλο τον κόσμο για να ικανοποιήσει την περιέργειά του και να ανακαλύψει νέους δρόμους και μονοπάτια. Γυρνώντας στην Αργεντινή έφτιαξε το δικό του οινοποιείο και εκεί κάνει κρασιά πολύ ιδιαίτερα, σε απόλυτη αρμονία με την γη και τον τόπο και με αδιαμφισβήτητο στυλ. Η καινούργια του δουλειά ακούει στο όνομα Kung Fu Malbec και πρόκειται για ένα φυσικό κρασί, χωρίς θειώδη και άλλες παρεμβάσεις. Τα σταφύλια προέρχονται από τον αμπελώνα που καλλιεργείται βιολογικά, στο βόρειο άκρο της Uco Valley , που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μέτρων. Τα σταφύλια μαζεύονται με το χέρι και το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και ωριμάζει σε τσιμεντένια «αυγά» (δεξαμενές με ωοειδές σχήμα). Το αποτέλεσμα έχει πυκνό μαύρο φρούτο, βοτανική διάσταση και…ζωώδη ένστικτα.

Οι φιάλες είναι ελάχιστες, λιγότερες από 30, απλά σε ενημερώνουμε!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Kung Fu Malbec του Matias Riccitelli έχει βαθύ μωβ χρώμα και μύτη που ξεδιπλώνεται αργά. Στην αρχή επικρατούν νότες κρέατος και δέρματος αλλά έπειτα από λίγο μύρτιλα, δαμάσκηνα, μαύρα μούρα, μέντα, λεβάντα και γραφίτης κάνουν την εμφάνισή τους.

Στο στόμα είναι πυκνό και πλούσιο, με τονισμένη οξύτητα και μέτριες τανίνες. Ώριμα μαύρα φρούτα μπλέκονται με νότες τσαγιού, πιπεριού, κακάο, λεβάντας και πιπεριάς.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Mendoza, Αργεντινή
Ποικιλία Malbec
Αρώματα Κρέας, δέρμα, μύρτιλο, δαμάσκηνο, μαύρα μούρα, μέντα, λεβάντα, γραφίτη
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 4 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

MALBEC KUNG FU 2021 - MATIAS RICCITELLI

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με χοιρινά παΐδάκια με bbq sauce, πάπια Πεκίνου, burger με καραμελωμένα κρεμμύδια και cheddar

Τραγανή πάπια στο φούρνο

  • 1 πάπια με την πέτσα βάρους περίπου 3 κιλών
  • 1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και καλά ξεπλυμένες
  • 4 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 50grλίπος πάπιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα 2 λεμονιών

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220° C . Τρίβουμε με αλάτι ολόκληρη την πάπια και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι μέσα στην κοιλότητα. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά και τις λιώνουμε. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια στο λίπος πάπιας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο στον πουρέ πατάτας και ανακατεύουμε μαζί με το φασκόμηλο, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην κοιλότητα της πάπιας. Βάλτε την πάπια σε ένα ευρύχωρο ταψί σε μεσαία σκάλα του φούρνου. Ψήστε για 30 λεπτά.
  2. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180 C ή 160 C στον αέρα. Αφήστε την πάπια για ακόμα 2 ½ ώρες στο φούρνο. 
  3. Όταν η πάπια έχει ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Προτείνουμε να τη σερβίρετε με κόκκινο λάχανο και πατάτες φούρνου.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}