ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
46k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Malbec Serie A 2019 - Bodega Zuccardi
Bodega Zuccardi

MALBEC SERIE A 2019 - BODEGA ZUCCARDI

  Αργεντινή / Mendoza
€16,40
€14,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

92 pts από James Suckling!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Malbec Serie A Zuccardi είναι ένα απίθανο Malbec με πυκνό μαύρο φρούτο, ζωηρή οξύτητα, ισορροπημένο βαρέλι και στιβαρή δομή! Ίσως για αυτούς τους λόγους να έχει πάρει και 92 pts από τον James Suckling και 91pts από τον Robert Parker!

H οικογένεια Zuccardi ξεκίνησε την πορεία της το 1963, φυτεύοντας τα πρώτα αμπέλια στο Maipu της Mandoza. Σήμερα στο τιμόνι βρίσκεται η 3η γενιά της οικογένειας, ο Sebastian Zuccardi, ο οποίος πειραματίζεται από το 2008, εξερευνώντας τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, τόσο των ποικιλιών όσο και των terroir των αμπελώνων του. O Sebastian πιστεύει ακράδαντα πως κανείς δεν χρειάζεται τέλεια κρασιά, αλλά κρασιά με μοναδικότητα, που εκφράζουν τόσο τον τόπο όσο και την ιστορία του.

Η σειρά Serie A περιλαμβάνει τυπικά και εκφραστικά κρασιά, που αντιπροσωπεύουν τις βασικές ποικιλίες και τη φιλοσοφία της Αργεντινής (Α σημαίνει Αργεντινή). Το Malbec Serie A Zuccardi είναι από τα καλύτερα κρασιά της σειράς! Τα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες από την περιοχή Uco Valley, σε υψόμετρο 1100 μέτρων. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και μέρος του παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια για 8 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ζουμερό και πλούσιο αλλά παράλληλα κομψό!

Το οινοποιείο Zuccardi έχει βραβευτεί ως "World's Best Vineyard" και "Best Vineyard in South America" για 2 συνεχόμενες χρονιές και με το Malbec Serie A Zuccardi μπορείς να καταλάβεις γιατί!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Malbec Serie A Zuccardi έχει βαθύ πορφυρό χρώμα με μπλε ανταύγειες. Στη μύτη έχει έντονα αρώματα μύρτιλου, βύσσινου, μαύρου κερασιού και βατόμουρου, τα οποία πλαισιώνονται από νότες βουτύρου, βιολέτας, βανίλιας, λεβάντας και σοκολάτας.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, τραγανή οξύτητα και μέτριες τανίνες. Ώριμο κεράσι, μούρο, μύρτιλο και δαμάσκηνο μπλέκονται με νότες βανίλιας, τσαγιού, λεβάντας και κακάο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση Mendoza, Αργεντινή
Ποικιλία Malbec
Αρώματα Μύρτιλο, βύσσινο, μαύρο κεράσι, βατόμουρο, βούτυρο, βιολέτα, βανίλια, λεβάντα, τσάι, σοκολάτα.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 8 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 6 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

MALBEC SERIE A 2019 - BODEGA ZUCCARDI

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με rib eye medium rare, ένα φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα κόκκινων φρούτων, burger με καραμελωμένα κρεμύδια και μπέικον, ή spare ribs με bbq sauce.


Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}