Αν έχεις δοκιμάσει κρασιά του MicroBio Winery, ξέρεις τι να περιμένεις από το Μαυροτράγανο τους! Ο Νίκος και ο Δημήτρης Κουτσοδήμος έχουν μανία με την παραγωγή πραγματικά ζουμερών και εξευγενισμένων κρασιών από το οικογενειακό τους οινοποιείο στη Γαστούνη Ηλείας. Αν και από νεότερους αμπελώνες, το Μαυροτράγανο MicroBio Winery έχει πολυπλοκότητα και ένταση που θα ζήλευαν πολλοί, παλαιότεροι αμπελώνες και οινοποιοί.
Το Μαυροτράγανο του MicroBio Winery παράγεται αποκλειστικά από Μαυροτράγανο από τους ιδιόκτητους, βιοδυναμικής καλλιέργειας αμπελώνες του οινοποιείου και πιθανά δεν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν έχεις δοκιμάσει κυκλαδίτικα μαυροτράγανα, θα θυμάσαι την εντυπωσιακή συμπύκνωση αλλά και την επιθετική οξύτητα και την αλκοολική εξτραβαγκάνζα! Εδώ κράτα μόνο την εντυπωσιακή συμπύκνωση και προετοιμάσου για ένα κρασί με εξαιρετική φινέτσα και αρκετά χαμηλό για την ποικιλία αλκοόλ. Η μοναδική εξτραβαγκάνζα είναι η υπερβολικά καλή του ισορροπία.
Επειδή η παραγωγή όπως φαντάζεσαι δεν είναι μεγάλη, απλά πρόλαβέ το.