ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Μαύρο & Τράγανο 2021 - MikroBio (Κτήμα Κουτσοδήμου)
MikroBio Winery

ΜΑΥΡΟ & ΤΡΑΓΑΝΟ 2021 - MIKROBIO (ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ)

  Ελλάδα / Ηλεία
€17,10
€14,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Πολυπλοκότητα και ένταση που θα ζήλευαν πολλοί!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν έχεις δοκιμάσει κρασιά του MicroBio Winery, ξέρεις τι να περιμένεις από το Μαυροτράγανο τους! Ο Νίκος και ο Δημήτρης Κουτσοδήμος έχουν μανία με την παραγωγή πραγματικά ζουμερών και εξευγενισμένων κρασιών από το οικογενειακό τους οινοποιείο στη Γαστούνη Ηλείας. Αν και από νεότερους αμπελώνες, το Μαυροτράγανο MicroBio Winery έχει πολυπλοκότητα και ένταση που θα ζήλευαν πολλοί, παλαιότεροι αμπελώνες και οινοποιοί.

Το Μαυροτράγανο του MicroBio Winery παράγεται αποκλειστικά από Μαυροτράγανο από τους ιδιόκτητους, βιοδυναμικής καλλιέργειας αμπελώνες του οινοποιείου και πιθανά δεν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν έχεις δοκιμάσει κυκλαδίτικα μαυροτράγανα, θα θυμάσαι την εντυπωσιακή συμπύκνωση αλλά και την επιθετική οξύτητα και την αλκοολική εξτραβαγκάνζα! Εδώ κράτα μόνο την εντυπωσιακή συμπύκνωση και προετοιμάσου για ένα κρασί με εξαιρετική φινέτσα και αρκετά χαμηλό για την ποικιλία αλκοόλ. Η μοναδική εξτραβαγκάνζα είναι η υπερβολικά καλή του ισορροπία.

Επειδή η παραγωγή όπως φαντάζεσαι δεν είναι μεγάλη, απλά πρόλαβέ το.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Μέτριο ρουμπινί με πορφυρές ανταύγειες στο ποτήρι. Μύτη κόκκινων φρούτων, με τη φράουλα, το κεράσι, το βύσσινο και το μούρο να είναι δελεαστικά.

Μετρίου σώματος και οξύτητας, ισορροπημένο και ευχάριστο ακόμη και μόνο του. Φρουτώδης επίγευση φράουλας και μούρου.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Γαστούνη Ηλείας
Ποικιλία Μαυροτράγανο
Αρώματα Φράουλα, κεράσι, βύσσινο, μούρο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16ºC
Παλαίωση 4 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

ΜΑΥΡΟ & ΤΡΑΓΑΝΟ 2021 - MIKROBIO (ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ)

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ταιριάζει εξαιρετικά με striploin με αρωματικό βούτυρο, μοσχαράκι bourguignon, ossobuco

Μοσχαράκι Bourguignon

 

  • 1 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κύβους των 5 εκατοστών
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί κατά προτίμηση pinot noir ή cabernet. Μην ξεχνάτε ότι με αυτό μπορείτε να συνοδεύσετε το πιάτο σας στο σερβίρισμα.
  • 30 γρ αλεύρι
  • 100 γρ καπνιστό άπαχο μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 4 καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 4 ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσερα
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 500 ml ζωμός βοδινού
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 3 κλωναράκια θυμάρι
  • 3 κλωναράκια μαϊντανό
  • ½ κιλό μανιτάρια porto bello
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Φέτες χωριάτικου ψωμιού για το σερβίρισμα

Σε μια λεκάνη, μαρινάρετε το κρέας με το κόκκινο κρασί. Καλύψτε το με αλουμινόχαρτο και βάλτε το στο ψυγείο για τη διάρκεια της νύχτας. Το επόμενο πρωί, αφαιρέστε το κρέας από το κόκκινο κρασί και στεγνώστε το.
Μην πετάξετε το κρασί.

Αλοίφουμε το κρέας με το αλεύρι. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το μπέικον και αμέσως μετά το βούτυρο για να αναμειχθεί στο λίπος του μπέικον και να λιώσει.
Προσθέστε το κρέας και γυρίστε το για να ροδίσει σε όλες τις πλευρές. Αφαιρέστε το κρέας και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.


Προσθέστε τα καρότα, τα κρεμμύδια και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν ημιδιαφανή, περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε και πάλι το κρέας στην κατσαρόλα, το κόκκινο κρασί, τον ζωμό βοδινού, τη δάφνη, το θυμάρι και τον μαϊντανό.

Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 2 ώρες σε χαμηλή φωτιά, μέχρι το κρέας να γίνει πολύ τρυφερό. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά. Κατά διαστήματα δοκιμάζουμε προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας.

Πρόταση σερβιρίσματος: Φρυγανίστε φέτες χωριάτικου ψωμιού από καρβέλι, τρίψτε τις με μια σκελίδα καθαρισμένο σκόρδο και από τις δύο πλευρές. Σερβίρετε το μοσχαράκι πάνω στη φέτα ψωμιού και πασπαλίστε με μαϊντανό.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}